ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΡΟΥΒΛΙΑ, ΡΕ, ΓΑΜΩΤΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...

 
Ο εμετικός Ερντογάν μας απειλεί κάθε μέρα, έκπληξη είναι αν δεν αμολύσει σήμερα ή αύριο την παραμύθα του, κι όμως να σημάνει επιστράτευση ο Μητσοτάκης είναι σενάριο χολυγοντιανής ταινίας. Τα ρωσάκια ξύπνησαν και το' ριξαν στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις, σε αληθινές κι όχι αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος διαμαρτυρίες, μόνο όταν το πουτινάκι έδωσε το σύνθημα της επιστράτευσης. 
Ρε, πλάκα μα κάνει ο πράκτορας. Κοτζαμ Ρωσία, μια διαδικαστικού τρόπου εισβολή στην Ουκρανία. εξελίχθηκε ζήτημα ανατολικό, να μην μπορούμε να την πατήσουμε. Και τώρα, ο τσάρος μοιράζει εκατομμύρια ρούβλια, χιλιάδες σε κάθε φανταράκι, με την επιστράτευση. Τι μας λέει;
Επιστράτευση γίνεται όταν κινδυνεύει η πατρίς. Τα όσια και τα ιερά μας. Δεν χρειάζεται... πριμ για να φορέσουμε το χακί. Ο Πούτιν, όμως, τα παίζει όλα, σπρώχνει στο τραπέζι και τις καβάτζες του, ό,τι ατού ακόμα κουμαντάρει.
Δεν θέλουν τα ρωσάκια να πάνε στον πόλεμο. Φοβούνται τους μαχαιροβγάλτες του Ζελένσκι. Τό ΄χουν σίγουρο πως δεν θα επιστρέψουν ζωντανοί. Σε πλαστικές σακούλες μέσα θα είναι το πτώμα τους με μια χαρακιά πέρα για πέρα στο λαιμό.
Διαβαστε ακομα:

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ