ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ

 
Εκλογές σήμερα Κυριακή στην Ιταλία, και όλοι συμφωνούν πως το φαβορί είναι η Γεωργία Μελόνι (φώτο). Πω, πω, πω, τι κακό θα μας βρει... Καταστροφή! Θα κερδίσει στις εκλογές μια ακροδεξιά. Πω, πω, πω, μαύρη μαυρίλα θα πέσει σε μια χώρα μεγάλη της Ευρώπης και τι θα πάθουμε.
Κλαίνε οι δημοκρατικοί για το κακό που έρχεται. Που ήρθε κιόλας! Της πλάκας είναι οι δημοκρατικοί, όλοι αυτοί που το παίζουν πολιτικά ορθοί. Κάθονται με τα χέρια δεμένα. Τι να έκαναν για να προλάβουν τα χειρότερα; Το ρωτάς; Ε, αφού το ρωτάς να σου πω.
Να καταργήσουν τις εκλογές. Αυτό κάνουν οι σωστοί άνθρωποι. Όποτε υπάρχει κίνδυνος να εκλεγεί ακροδεξιός, δηλαδή πολιτικός που δεν πιστεύει στη δημοκρατία, όπως πιστεύουν οι δημοκρατικοί, να καταργεί τη δημοκρατία. Για ένα διάστημα, βέβαια. Όχι μόνιμα.
Μέχρι να βάλει μυαλό ο λαός. Αυτό πρέπει να γίνει προκειμένου να εμποδιστεί δημοκρατικά η άνοδος στην κυβερνητική εξουσία στους εχθρούς της δημοκρατίας. Μαύρο στους ακροδεξιούς, πως; Με την κατάργηση της δημοκρατίας. Αν όχι αυτό, με δημοκρατικό τρόπο να απαγορευτεί στους λεγόμενους ακροδεξιούς να είναι υποψήφιοι στις εκλογές.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ