ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝΑΚΙ...

 
Δεν θα κρίνεις τον Πούτιν αν δεν μπεις στη θέση του. Και να μπεις στη θέση του με καθαρό μυαλό. Λες πραγματικά ότι εσύ είσαι ο τσάρος της Ρωσίας. Μόνο τότε έχει αξία η όποια κριτική σου, κατηγορίες και σχόλια κάνεις για τον άνθρωπο που ξεκίνησε την εισβολή στην Ουκρανία. Και σήμερα ο φουκαράς είναι να τον κλαίνε οι ρέγγες.
Το πράμα άρχισε σχεδόν ιδανικά. Εύκολη δουλειά, να μπουκάρω στη γειτονική Ουκρανία. Η Ρωσία είναι και στον τσαμπουκά μου κάθισαν κοτούλες οι Ευρωπαίοι, αλλά και η Αμερική. Άσε στην άκρη την Κίνα, που δεν είναι με τον Πούτιν, αλλά τη συμφέρει να τελειώνει τη δουλειά ο Ρώσος στην Ουκρανία.
Ακόμα δεν καθάρισε ο Πούτιν στην Ουκρανία, απεναντίας βρέθηκε στη δύσκολη. Και αντιστέκονται τα ουκρανάκια, και έχουν ξεσηκωθεί στη Ρωσία ο κόσμος. Που την πας τη δουλειά, ωρέ, Πούτιν. Κάνε μας τη χάρη!
Τι λες για τον Πούτιν; Είπαμε. Αν θες να είσαι σωστός, πρώτα έρχεσαι στη θέση του. Τι θα έκανες εσύ αν ήσουν Πούτιν; Τον κατηγορούν τον φουκαρά ότι απειλεί να βάλει μπροστά τα πυρηνικά. Τι θέτε να κάνει! Πούτιν είναι, δεν είναι κάποιο πρωθυπουργάκι, να παραιτηθεί κύριος. Να πάρει το καπέλο του και να φύγει. Κύριος ήρθε, κύριος φευγει.
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν γίνεται, δηλαδή, να παραδεχθεί την ήττα του, να ζητήσει συγγνώμην και να πάει σπίτι του. Για έλα στη θέση του! Αυτοκρατόρας είναι, σε μια χώρα αχανή με δις των δις φυσικό πλούτο. Ελέω θεού μονάρχης. Ηγεμόνας από τα παλιά. Και κοτζάμ Πούτιν να τα παρατήσει χωρίς να κάνει χρήση το τελευταίο χαρτί του. Τα πυρηνικά. Να μην προλάβει να πατήσει το κουμπί πριν τον εμποδίσουν οι προδότες, οι Ρώσοι αξιωματικοί πράκτορες των Αμερικάνων.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ Η Ο ΛΑΟΣ