ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ... ΕΚΠΛΗΞΗ

 
Έτσι συμβαίνει. Ο νταής, από τον πιο ασήμαντο μέχρι και τον πλανητάρχη, ''ειδοποιει'' το εύμπαν, πριν δείξει στην πράξη τον τσαμπουκά του... Δεν την κάνει ξαφνικά και απροειδοποίητα. Να μην προκληθεί έκπληξη σε μπλοκ συμμάχων, αντιπάλων και σε ουδέτερους.
Μηνες τώρα παρακολουθούμε το ρεσιτάλ της τουρκικής επιθετικότητας ενάντια στην Ελλάδα. Ολοφάνερο ότι είναι οργανωμένο. Σα μέλη ορχήστρας με την παρτιτούρα μπροστά τους οι οργανοπαίκτες της τούρκικης πλευράς, κυβερνητικοί κι όχι, δημοσιογράφοι κι άλλοι περίεργοι, παίζουν τον ίδιο σκοπό. Για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Και αφού δώσει το σύνθημα ο Ερντογάν, να μας πουν μετά ''Εμείς τα λέγαμε..., δεν είχαμε άλλη επιλογή.... , η Ελλάδα φταίει, το δίκαιο είναι με το μέρος μας... ''.
Συμπέρασμα. Αυτή η ιστορία δεν γίνεται να μας βγάλει από το... αναμενόμενο. Η έκπληξη, πλέον, εκεί που έφτασε το έργο, θα είναι να μην γίνει το λεγόμενο ''θερμό επεισόδιο''. Το οποίο είναι προγραμματισμένο, από την άλλη πλευρά, να γίνει οπωσδήποτε. Το μόνο αληθινά ''άγνωστο'' είναι ποιον θα ωφελήσει και ποιον θα βλάψει το ''θερμό επεισόδιο'' Και πόσο οι Αμερικάνοι, Γάλλοι, Γερμανοί θα το αφήσουν να διαρκέσει...
Διαβαστε ακομα:

ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...