ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ...

 
Πάλι καλά που πιάνει ένα 2-3% στα γκάλοπ. Ευχαριστημένος να είναι αν θα ξαναμπεί από καμιά χαραμάδα στη Βουλή. Γεννημένος είναι να παίζει μπάλα στο περιθώριο. Να είναι μια τσόντα, απλά να υπάρχει κι αυτός με το δικό του μαγαζί...
Λέω για τον Βαρουφάκη. Έκανε κόμμα, μπήκε στη Βουλή κι έχει το δικαίωμα να μιλάει. Να κάνει κριτική. Άμα λάχει και αυτοκριτική...''Λάθος έκανα, διότι δεν ήμουν ανοικτός απέναντι στον ελληνικό λαό... ''. Ποιο ήταν το λάθος του; Να πείσω τον λαό να κάνει ρήξη, να κάνει έξοδο, να βγει από το ευρώ...
Τι λέει ο άνθρωπος; Και μιλάει, βέβαια, σαν αρχηγός κόμματος. Είναι αρχηγός, αλλά δεν ήταν επί Τσίπρα, ήταν υπουργός οικονομικών. Δεν ήταν δική του απόφαση, δηλαδή, αλλά της συριζαίικης κυβέρνησης να την κάνει ή όχι η Ελλάδα από το ευρώ.
Τέλος πάντων, ο Βαρουφάκης λέει σήμερα πως θα είμασταν καλύτερα έξω από το ευρώ. Τι τον λες; Παλαιομοδίτη. Ξεπερασμένο. Εκτός τόπου και χρόνου. Κολλημένο στο 2015.
Πολιτικός είναι ο άνθρωπος. Τι, να λέει ό,τι ο Τσίπρας. Ή ο Μητσοτάκης. Αν έλεγε τα ίδια, τότε ποιο το νόημα να φτιάξει κόμμα. Στο 2-3%, ο καθένας στην κλάση του, στην κατηγορία του.
Διαβαστε ακομα:

ΨΟΦΑΝΕ ΓΙΑ ΓΚΑΛΟΠ, ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ...