ΠΟΙΟΙ ΛΑΟΙ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ... ΤΡΕΛΟΙ

 
Αύριο την κάνει ο Ερντογάν σε βάρος της Ελλάδος. Μήπως είμαι λάθος! Μήπως το σωστό είναι να πει κανείς ότι ο Τούρκος ήδη την έχει κάνει στην Ελλάδα. Και συνεχίζει την βιόλα του. Ζημιά κάνει στην Ελλάδα, μάλιστα είναι και σύμμαχος του, όταν μας υποχρεώνει να είμαστε σε συναγερμό στρατιωτικό και να ξοδεύουμε κερατιάτικα τα εκατομμύρια ευρώ κάθε μέρα.
Τι είναι ο Ερντογάν; Αφεντικό στη χώρα του. Κανονικός πασάς. Αποφασίζει με προσωπικά κίνητρα. Με τα προσωπικά του συμφέροντα, όχι απαραίτητα οικονομικά. Συμφέροντα πολιτικά, υστεροφημίας, ματαιοδοξίας. Σε καμιά περίπτωση συμπεριφέρεται έτσι όπως νταηλήκι ξηγιέται διότι εκφράζει τα συμφέροντα του... λαού. Τι μαλακίες είναι αυτές.
Μιλάει η Ιστορία. Η τρέλα του Αλέξανδρου και του Χίτλερ, του Ναπολέοντα και του Ανίβα, τους έκαναν μεγάλους και θρυλικούς πρωταγωνιστές πολέμων και πρόξενους καταστροφών και εκατομμυρίων νεκρών. Μη βγάζουμε από το λογαριασμό το προσωπικό κίνητρο. Κάποιων χαρισματικών ή όχι καθαρμάτων που στο όνομα ιδεών και θρησκειών, πατρίδων και... λαών έβαψαν με αίμα ατέλειωτο τον πλανήτη.
Ο Ένας αποφασίζει. Ο Πούτιν για πάρτη του, μόνο για πάρτη του, μπήκε στην Ουκρανία. Και σχεδιάζει τούτο και το άλλο. Ποια ρωσικά συμφέροντα; Το ίδιο και ο Ερντογάν. Μας έχει ζαλίσει τον έρωτα με τις απειλές του. Θα μπω, δεν κάνω πλάκα, θα δώσω το σύνθημα για το γιουρούσι. Αυτός. Μόνο αυτός. Κάνει κάθε μέρα σύσκεψη με τον εαυτό του. Και με την γυναίκα του. Να μπουκάρω ή όχι ακόμα στην Ελλάδα; 
Σε περιμένουμε.
Διαβαστε ακομα:

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ