ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...

 
Ο υποψήφιος πρωθυπουργός δεν μοιάζει με τον νυν και πολύ περισσότερο με τον πρώην. Ο ίδιος άνθρωπος είναι αλλά έχει συμπεριφορά διαφορετική. Είναι ένας άλλος πολιτικός άνθρωπος. Ένα άλλο είδος πολιτικού ζώου, λες και ανήκει σ' άλλη φυλή. 
Από μια άποψη χρειάζεται την κατανόηση μας, την ανθρώπινη κατανόηση, ο χθεσινός να μην τα παρατάει... Να μη δέχεται ότι οριστικά έκλεισε γι' αυτόν ο κύκλος ζωής, κομματικής, κυβερνητικής και πολιτικής ζωής του. 
Για σκέψου! Από ενεργός, από τη μια στιγμή στην άλλη, να αρχίσει να κυκλοφορεί ως συνταξιούχος, Νεκρός, δηλαδή! Τελειωμένος. Μα, και να θέλει να κάτσει στην άκρη, δεν τον αφήνουν... Ποιοι; Οι δυσαρεστημένοι του κόμματος. Ακόμα μέσα σ' αυτούς και κάποιοι που υπήρξαν εσωκομματικοί πολέμιοι του. Πρώην κι αυτοί υπουργοί, υφυπουργοί, στελέχη πρωτοκλασάτα και δεύτερα, που δεν τους υπολογίζει πια ο σημερινός αρχηγός. Ο οποίος κάνει παιχνίδι με τη δική του ''φρουρά''. Τη δική του προσωπική ομάδα.
Στις 7 Δεκεμβρίου ο πρώην Αντώνης Σαμαράς, ο πρωθυπουργός που κέρδισε ο Τσίπρας, θα μιλήσει επίσημα και δημόσια. Τι θα πει; Ό,τι πει. θα το πει σιβυλλικά  Αλληγορικά. Ποτέ στα ίσα. Θα δηλώσει παρών και ξυρισμένος. Κυριλάτος και διακριτικός. Πάσο με τον Μητσοτάκη, αλλά... Βέβαια! Θα υπάρχουν και κάποια ''αλλά'' στη βαρυσήμαντη ομιλία του και οι γνωστοί αναλυτές της πιάτσας, από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση θα κάνουν τις σχετικές και άσχετες ερμηνείες τους.
Διαβαστε ακομα:

ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...