ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ, ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ

 
Τι περίμεναν να πει η κυρία Εύα Καϊλή; Είπε το αναμενόμενο. Είμαι αθώα. Κανείς δεν παραδέχεται ότι έκανε τη βρωμοδουλειά. Αυτό δεν σημαίνει ότι πράγματι δωροδοκήθηκε η κυρία με τη φανέλα του ΠΑΣΟΚ. Και ο πατέρας Αντώνη θα πει ότι είναι αναμάρτητος. Και ο άλλος που λέγεται πως έβγαλε στο κλαρί την 12χρονη, κι αυτός πεντακάθαρος θα δηλώσει.
Νόμος. Όλοι οι κατηγορούμενοι, κι ας λένε τα ΜΜΕ τα δικά τους, είτε είναι, είτε όχι αμαρτωλοί, παρουσιάζονται αγνό παρθένο μαλλί. Και θύματα της κοινωνίας.
Ρίχνει ο Κύπριος οπαδός της Τότεναμ τη μπανανόφλουδα σε αράπη παίκτη της Άρσεναλ και λέει Δεν είμαι ρατσιστής. Φοβερή η εποχή μας. Δεν παίζεται με τίποτα. Όπως ο άλλος, ο ''παρουσιαστής'' οπαδός του Ολυμπιακού, είχε αποκαλέσει ''πίθηκο'' τον Αντετοκούνμπο και μετά είπε Δεν το εννοούσα, αγαπάω και βοηθάω τους μετανάστες.

Ο Τσίπρας υπέγραψε νέο μνημόνιο και δεν σταμάτησε να τα βάζει με τους προηγούμενους μνημονιακούς πρωθυπουργούς. Ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ Τάσος Μαντέλης, υπόδικος για τις μίζες στα ψηφιακά, τα πήρε κανονικά από την Siemens, και τι είπε; Αυτό που είπε ο Κύπριος οπαδός της Τότεναμ με τη μπανανόφλουδα. Και η τηλεοπτική περσόνα για τον Αντετοκούνμπο. Και ο πρώην υπουργός εξωτερικών που υπέγραψε τη Συμφωνία με τα Σκόπια, είχε πει πως... αν ήμουνα σήμερα υπουργός εξωτερικών θα τράβαγα το αυτί του Ζάεφ.

 

Ό,τι θέλει λέει ο καθένας. Σημεία των καιρών, που λένε. Τον έχουν για απόλυτο μαλάκα τον κόσμο. Επί της ουσίας, τους είναι εντελώς αδιάφορος ο κόσμος. Το μαύρο, άσπρο κάνουν και δεν κινδυνεύουν να γιαουρτωθούν. Γιατί όχι να φάνε και τα χαστούκια τους από πάνω.
Η Siemens δωροδοκούσε μια ζωή. Δεν έχει καμία σημασία ποιος έπαιρνε τα βρώμικα λεφτά, αλλά για ποιο λόγο τα έσπρωχνε η γερμανική πολυεθνική εταιρεία. Η Siemens ήθελε να κάνει τη δουλειά της. Και επειδή νταραβεριζότανε με μια χώρα όπου ΟΛΟΙ τα αρπάνε, προκειμένου να παίρνει αυτή, η Siemens, τις παραγγελίες, δωροδοκούσε με μαύρο χρήμα τα κόμματα, ΟΛΑ τα κόμματα.

 

Στην υπεράσπιση του ο Μαντέλης λέει ότι Ναι, τα άρπαξα, αλλά δεν... δωροδοκήθηκα. Σα να λέει μια παντρεμένη ότι ο γκόμενος με κάλεσε στο σπίτι του, με έγδυσε με τη θέλησή μου, άνοιξα τα πόδια μου, μου το φερμάρισε κανονικά, όμως δεν... ξάπλωσα μαζί του.

Το ίδιο ισχυρίστηκε ο πρώην υπουργός μεταφορών. Ότι το «πακέτο» της Siemens ήταν «προεκλογική χορηγία», δεν έχει σχέση με την... υπογραφή του στην παραγγελία των ψηφιακών τηλεφώνων. Φοβερά πράγματα. Το ίδιο έλεγαν και στο ΠΑΣΟΚ. Έπαιρνε τις μίζες από την Siemens ο Τσουκάτος, ο σύμβουλος του Σημίτη και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, και έλεγε ότι η γερμανική εταιρεία ήθελε να βοηθήσει στην προεκλογική εκστρατεία του κινήματος.

 

Τι μ' ενδιαφέρει εμένα αν ο κάθε Τσουκάτος κονόμησε προσωπικά, αν έδωσε στο κόμμα όλα τα πακέτα από τις μίζες και δεν κράτησε μία για πάρτη του. Σημασία έχει ότι διέπραξαν το έγκλημα να δωροδοκούνται από πολυεθνική με την οποία υπέγραφαν κοντράτα εκατομμυρίων για προμήθειες στο δημόσιο.

Επανέρχομαι στην κυρία Εύα Καϊλή. Του ΠΑΣΟΚ είναι, αλλά από το ΠΑΣΟΚ κατηγορούν τη... ΝΔ. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως αν η κυρία Εύα Καϊλή ήταν της ΝΔ, τότε ο εκπρόσωπος του Μητσοτάκη θα κατηγορούσε τον Σύριζα και το ΠΑΣΟΚ.
Διαβαστε ακομα:

Η ΕΥΑ ΦΤΑΙΕΙ, ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠ' ΕΞΩ