ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΜΠΡΙΤΖΙΤ

 

''Ο άντρας μου δεν είναι ομοφυλόφιλος'' είχε πει δημόσια η κυρία προέδρου της Γαλλίας, μάλιστα μ΄έναν τρόπο προσβλητικό θαρρώ για τους gay. Δεν κατάλαβα. Άλλο να λες δεν είμαι οπαδός της Μαρσέιγ, υποστηρίζω την Παρί. Είμαι χορτοφάγος, δεν τρώω ούτε ψάρι, είμαι φανατικός κρεατοφάγος.

Η κυρία Μπριτζίτ, για να κάνουμε ταμείο, από τον περασμένο Απρίλιο συμπλήρωσε αισίως τα 69 της χρόνια. Ο δε σύζυγος της, ο πρόεδρος της Γαλλίας μόλις έκλεισε τα 45 του. Αφού, λοιπόν, η κυρία αναφερόμενη στον Εμανουέλ ισχυρίζεται πως δεν είναι ομοφυλόφιλος, και άρα ομιλεί για σεξ, εύλογο το ερώτημα: Έρχεται σε κατάσταση συνουσίας με τον σύζυγο Μανώλη;

Αν πράγματι στην ηλικία της η... σέξυ Μπριτζίτ συνεχίζει να προκαλεί σεξουαλικά τον Μανώλη, τότε ο σύζυγος της είναι ανώμαλος. Έχει τη δική του διαφορετικότητα, δηλαδή. Μια τέτοια σχέση, μάλιστα συζυγική, όχι γκομενική, την κατανοεί κανείς μόνον ως πλατωνική.

Από τότε που στήθηκαν οι οργανωμένες θρησκείες ο ομοφυλόφιλος δεν αντέχει την πίεση της κοινωνίας, δεν αισθάνεται δυνατός να την αντιμετωπίσει, και κρύβει τη σεξουαλικότητα του σε δυό ''οχυρά''. Σε δυο καταφύγια. Στο ράσο και στο γάμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας είναι gay. Με σύζυγο την γριά Μπριτζίτ ένα από τα δύο είναι: Ή ανώμαλος ή ανέραστος.

Ο μέχρι τον Αύγουστο του 2016 υπουργός οικονομικών της Γαλλίας, δηλαδή της υποτιθέμενης στα χαρτιά και στα λόγια αριστερής κυβέρνησης, επί προεδρίας του ''σοσιαλιστή'' Φρανσουά Ωλάντ, ήταν ο καραδεξιός Εμανουέλ Μακρόν, παντρεμένος εδώ και εννέα χρόνια, με την κατά 24 χρόνια μεγαλύτερη του πρώην καθηγήτρια του Μπριτζίτ Τρονιέ. Ο πρώην τραπεζίτης γεννήθηκε 21 Δεκεμβρίου, το 1977.

Μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη η καθηγήτρια φιλολογίας, με την οποία σαλτάρησε ερωτικά ο 17χρονος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος δεν κρατιότανε, επέμεινε να σχετιστεί με την κυρία και το πράμα είχε πάρει δημοσιότητα. Γι’ αυτό το λόγο ο Μανωλάκης εκδιώχθηκε από το λύκειο της επαρχιακής πόλης και συνέχισε σε σχολείο του Παρισιού.

Λατρεύει τη μουσική ο Μακρόν, παίζει πιάνο και είναι κλάσεως χορευτής. Παρά το πτυχίο του φιλοσοφίας ο Μανώλης ασχολείται με το χρήμα. Και ενώ είναι φιλελεύθερος, υπέρ της ελεύθερης αγοράς, στα 24 του γίνεται μέλος του σοσιαλιστικού κόμματος. Εκεί τον γνώρισε και εκτίμησε τα προσόντα του αυτή η ποντικομαμή ο Φρανσουά Ωλάντ, νικητής του Σαρκοζί το 2012 στις εκλογές.

Ο Μακρόν, έτσι λέει, παραμένει ερωτευμένος με την την σύζυγό του, την γιαγιά Μπριτζίτ, την γιαγιά στα παιδιά των παιδιών της από τον πρώτο της γάμο. Ταλέντο ο Μανώλης εργαζόταν στην τράπεζα των Rothschild και παράλληλα ήταν σύμβουλος στα οικονομικά θέματα του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ωλάντ.

 

Αριστερή του πωπού η κυβέρνηση η προερχόμενη από το σοσιαλιστικό κόμμα, αλλά επειδή συνέχισε να παίζει δεξιά, έδωσε το υπουργείο οικονομικών στον Εμανουέλ Μακρόν τον άνθρωπο του κεφαλαίου, των μεγαλοεπιχειρηματιών και των τραπεζών. Και δεν κρυβότανε ο Εμανουέλ, δεν σαλιάριζε αριστερά, με ρητορική ψευτοαριστερή. Ήταν και είναι υπέρ της σκληρής λιτότητας. Όχι μόνο λιτότητα και στο σεξ.
Διαβαστε ακομα: