Ο ΤΣΙΑΡΤΑΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

 
Το γνωστό κόλπο. Το κόμμα κατεβάζει υποψήφιο βουλευτή τον ποδοσφαιριστή, τον τραγουδιστή, άμα λάχει και τον παρουσιαστή, και κομμωτή. Τον όποιον  μ' αυτήν ή την άλλη αναγνωρισιμότητα διότι ο κοσμάκης από την εποχή του Δαυίδ και του Αβεσαλώμ ψηφίζει τους γνωστούς. Αυτούς που ναι μεν δεν τους ξέρει προσωπικά, αλλά τους έχει... ακουστά.
Ο Βασίλης Τσιάρτας με το κόμμα του Τζήμερου. Με την ευκαιρία να σημειώσω ότι πριν χρόνια πολλά, πριν τη δικτατορία, ο μεγάλος Κώστας Νεστορίδης ήταν υποψήφιος βουλευτής Αθηνών με το κόμμα του Σπύρου Μαρκεζίνη. Δεν είχε εκλεγεί ο Νέστορας διότι το κόμμα των ''Προοδευτικών'' ήταν χαμηλών πτήσεων, ποτέ δεν έπιασε διψήφιο αριθμό.
 Ποιο είναι το αξιοσημείωτο στην περίπτωση Τσιάρτα; Επειδή είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ είναι περισσότερο γνωστός από τους δυο αρχηγούς του κόμματος. Του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη.
Το άλλο. Οι εν λόγω δυο, Τζήμερος και Κρανιδιώτης έφτιαξαν νέο κόμμα με τον άλλον περιθωριακό, τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αλλά η σούπα κόπηκε. Ο πρώην παρουσιαστής που βγήκε βουλευτής με τη φανέλα της ΝΔ, τους παράτησε κι άνοιξε δικό του μαγαζί, άλλο κόμμα. Ο Τσιάρτας, πάντως, προτίμησε το δίδυμο πριν αυτό χωρίσει τα τσανάκια του, από τον ξυρισμένο Μπογδάνο.
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΟΙ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ''ΕΛΛΑΔΑ''