ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ Ο... ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ;

 
Αντίπαλος του Μητσοτάκη και του Τσίπρα ο Παύλος. Είναι δυνατόν; Το τελευταίο μαγειρείο στην Ελλάδα. Ο μεγαλύτερος γιος του τέως και μακαρίτη πια Κωνσταντίνου Β΄ θα κατέβει στην πολιτική. Είναι δυνατόν; Η κηδεία του πατέρα του έκοψε εισιτήρια, τράβηξε κόσμο, και φαίνεται πως κάποιοι έπιασαν δουλειά. Να ψήσουν τον 56χρονο Παύλο να φτιάξει κόμμα. 
Σοβαρός άνθρωπος δείχνει ο Παύλος, τριάντα χρόνια στην αγορά, σπουδαγμένος και πλέον επιχειρηματίας, πατέρας πέντε παιδιών, με το πλουσιοκόριτσο Μαρί Σταντάλ. Το συνηθίζουν οι γαλαζοαίματοι, σε θρόνο ή όχι, να κάνουν πολλά παιδιά. 
Σοβαρός, λοιπόν, ο Παύλος και δύσκολα να τσιμπήσει στην πρόταση να γίνει... πολιτικός. Αν όχι να κατεβεί στις εκλογές, τουλάχιστον να φτιάξει μια πολιτική κίνηση με σκοπό να προπαγανδίζει το ιστορικό παρελθόν της Ελλάδος και... βλέπουμε. Κατανοητό πως αυτοί που προσπαθούν να ψήσουν τον Πωλ έχουν τις δικές τους σκέψεις, τα δικά τους συμφέροντα.
Δεν το συζητάμε πως στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί βασιλικοί. Όσοι κι αν είναι, είναι απίθανο να γίνουν πλειοψηφία. Ένα βασιλόπουλο, ένα πρώην πριγκηπόπουλο, δεν έχει συνηθίσει να μην είναι πρώτος. Τον ρωτάς αν θέλει να μπει σε... κομματικό ανταγωνισμό με τους κωλοπετσωμένους της πολιτικής πιάτσας; Με τη βεβαιότητα ότι ποτέ των ποτέ δεν πρόκειται να είναι ο πρώτος του χωριού.
Διαβαστε ακομα:

ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ''ΜΠΑΜΠΑΣ'' ΤΗΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΞΑΝΑΚΟΜΜΑΤΙΑΣΤΗΚΕ