ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙ

 
Ο Σπύρος Μπιμπίλας κατεβαίνει στις προσεχείς εκλογές. Μη γίνει κανένα μπέρδεμα, όχι γα το σωματείο ηθοποιών, όπου εκεί δεν χρειάζεται η κάλπη. Στις κανονικές εκλογές, τις βουλευτικές θα... εκτεθεί ο συμπαθής Μπιμπίλας και όλοι θα δούμε πόσο θα μετρήσει η πολύ μεγάλη δημοσιότητα που κέρδισε με το σαματά του MeToo. Γνωστός, πασίγνωστος έγινε ο κύριος πρόεδρος κι όλα τα μέσα ζητούσαν την άποψη του, και μια πληροφορία μαζί για τις καταγγελίες των τριών ηθοποιών σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Και ό,τι άλλο ακολουθούσε, διότι κι άλλες κοπέλλες θυμήθηκαν προσωπικές και τραυματικές εμπειρίες σεξουαλικής βίας.
Με το κόμμα της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου θα είναι υποψήφιος ο κύριος Μπιμπίλας. Που σημαίνει πως δεν πρόκειται να εκλεγεί. Πιθανότητες, κάποιες πιθανότητες είχε ο Τσιτσιπάς με αντίπαλο τον Τζόκοβιτς, ο Μπιμπίλας ναι μεν δεν υπάρχει περίπτωση να εκλεγεί, αλλά έχει ήδη κερδίσει. Έχει πετύχει, δηλαδή, να αναγνωριστεί ως αριστερός, κανονικός κι όχι ψεύτικος αλά σύριζα, (Στη φώτο, ο υποψήφιος με τον αρχηγό μεγάλου κόμματος)
Καμιά τύχη δεν έχει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, το κόμμα της δεν μπαίνει με τίποτα στη Βουλή. Τότε, γιατί επιμένει να...εκτίθεται στις εκλογές; Να δείξει ότι υπάρχει. Ότι δεν πέθανε κι αυτή η γραφικότητα της πολιτικής μας ζωής. Έτσι είναι. Γραφικότητα είναι να συμμετέχεις σε μια ανταγωνιστική διαδικασία γνωρίζοντας ότι θα πας άπατος. Αν δεν το ξέρεις, αν θαρρείς πως έχεις τύχη, τότε είσαι ο άπαικτος γραφικός.
Δεν λέμε ότι δεν κουβαλάει αλήθεια και ιδεολογία το μικρό κόμμα. Λέμε ότι ο λαός δεν έχει μάθει, ούτε και πρόκειται στον αιώνα να μάθει ποιο είναι το καλό, το σωστό, το υγιές. Αυτό, βέβαια, δεν θα εμποδίσει ποτέ των ποτών τους ορίτζιναλ και μαϊμού γραφικούς να βγαίνουν από τα αποδυτήρια στη σέντρα, προκειμένου να κερδίζουν δημοσιότητα. Α, να το πούμε κι αυτό. Το μικρό κόμμα με τη συμμετοχή του στις εκλογές αποσπά απίστευτα μεγάλη, σε σύγκριση με το τιποτένιο μέγεθος του, προβολή. 
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ