ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ

 
Αυτό που συμβαίνει είναι από τα απίστευτα. Σχεδόν όποιον θέλει η ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ, από το πρώην ΠΑΣΟΚ, τον κάνει μεταγραφή. Γίνεται, θα πει ο διαβασμένος. Γίνεται, όμως το σημειώνουμε διότι γίνεται σε τέτοιο βαθμό που δεν έχει προηγούμενο.
Τι κάνει το κάθε κόμμα; Ό,τι το συμφέρει. ''Ενισχύεται'' μ' όσους κρίνει ότι θα της δώσουν κάποιους ψήφους περισσότερο, αρνείται το αλισβερίσι μ΄ άλλους τους οποίους εκτιμά περιττό βάρος.
Εδώ και χρόνια η ΝΔ περνάει την εικόνα του κεντροδεξιού κόμματος. Όπως το ΠΑΣΟΚ στα καλά του, όταν ζύγιζε στην αγορά, περνούσε την εικόνα του κεντροαριστερού. Κωλομπαρίστικα πράγματα. Πολιτικά πράγματα, πιο σωστά κομματικές λοβιτούρες. Λέμε ότι είμαστε π.χ. αριστερό κόμμα, αλλά όχι μόνο αριστερό. Είμαστε και... προοδευτικοί, και δημοκρατικοι, στο φλου και ό,τι αρπάξουμε.
Τι σόι κόμμα είναι αυτό, λέμε για το ΠΑΣΟΚ, το πρώην ΠΑΣΟΚ, όταν για πλάκα οι μισοί πασόκοι την ψάχνουν με τη ΝΔ. Μη λησμονούμε ότι ο Σύριζα όταν ήταν στα επάνω του είχε ανοιχτή την πόρτα σε στρατιές πασόκων. Στη φώτο ο Χρήστος Σπίρτζης, από τα πιο μαχητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, από την εποχή που ήταν φοιτητής και πριν κάνει μεταγραφή στον Σύριζα, στην πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου και κόντρα στον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!