ΕΠΑΘΑΝ ΠΛΑΚΑ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ..

 

Πριν από του Ιανουαρίου 2015, επί συγκυβερνήσεως Σαμαρά- Βενιζέλου, ο Τέρενς Κουίκ, έλεγε με θυμό και κάργα πατριωτισμό: «Ξεπουλάτε την Μακεδονία, τα ξεπουλάτε όλα. Μιλάω για την Μακεδονία κι όταν μιλάω για την Μακεδονία μιλάω πολύ σοβαρά…».

Στη συνέχεια το κομματικό στέλεχος των Ανελ, ο Τέρενς Κουίκ και υπουργός στην κυβέρνηση Σύριζα, ξέχασε τις κορώνες του για το όνομα των Σκοπίων. Ο πρώην τηλεπαρουσιαστής τάχθηκε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Φοβερό! Όποιος νταραβερίζεται με τον Σύριζα να παθαίνει κωλοτουμπήτιδα.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2011, Τσίπρας: «Κύρια Μέρκελ, θα πληρώσεις πολύ ακριβά την επιμονή σου να σώσεις τις τράπεζες και να πνίγεις στην απελπισία τους Έλληνες. Προχώρα το. Εμείς εδώ θα σας πάρουμε μαζί μας στον πάτο».

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011, Τσίπρας: «Ας έχουμε μία νέα κυβέρνηση εμείς, ισχυρή λαϊκή εντολή και να δείτε τότε αν θα πέσουν τάβλα και η Μέρκελ και ο Σαρκοζί…, και το ελληνικό κεφάλαιο και ο ΣΕΒ…, και η διαπλοκή…».

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011, Τσίπρας: «Η κυρία Μέρκελ θέλει να μετατρέψει την ΕΕ σε γερμανικό αναμορφωτήριο για απείθαρχες χώρες».

ΙΟΥΛΙΟΣ 2013, Τσίπρας: «Η κυρία Μέρκελ βεβαίως δεν έχει αντίπαλο στις εκλογές. Εδώ είναι ο αντίπαλος της. Εσείς και ο Σύριζα είναι ο αντίπαλος της…».

ΜΑΡΤΟΣ 2018, Τσίπρας: «Πιστεύω ότι με την κυρία Μέρκελ έχουμε καλή σχέση, καλή χημεία μεταξύ μας…».

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018, Τσίπρας: «Με την καγκελάριο Μέρκελ συνεργαστήκαμε στενά για την αντιμετώπιση των κοινών ευρωπαϊκών μας προκλήσεων. Η Γερμανίδα καγκελάριος απόδειξε πόσο σημαντική είναι η υπεύθυνη ηγεσία…».

Τα είχαν χαμένα, την πλάκα τους είχαν πάθει όσοι κάνουν κωλοτούμπες στα τσίρκα.

Διαβαστε ακομα:

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ