ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΥΡΙΔΗ- ΑΥΛΩΝΙΤΗ

 

Τα παιδιά έπαιζαν θέατρο και οι άσχετοι τους έπαιρναν σοβαρά. Να μιλάνε για δράμα οι επικριτές όταν στη σκηνή γίνεται κανονικό νούμερο επιθεώρησης. Με Χατζηχρήστο και Γκιωνάκη. Και την άλλη μέρα το ίδιο το σκετς να εμφανίζονται στη σκηνή Σταυρίδης και Αυλωνίτης.

Ο συγκυβερνήτης του Τσίπρα Καμμένος ήταν πάντα φόρα παρτίδα αντίθετος με την Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Τσίπρας, ο ορισμός της πολιτικής... συνέπειας, ανέλαβε να «κλείσει» το Σκοπιανό, θέμα εντελώς ανύπαρκτο στην ατζέντα του Σύριζα. Ε, αφού έδωσε ένα ρεσιτάλ… υλοποίησης όλων των εξαγγελιών του ο συριζαίος είπε να πραγματοποιήσει κι αυτά που δεν είχε υποσχεθεί.

Το θέατρο. Η φάρσα. Ο Καμμένος δεν είναι σε θέση να κρατήσει τους δικούς του βουλευτές στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών και λέει ότι θα… συνεχίσει να στηρίζει τον Τσίπρα, τον αρχιτέκτονα της Συμφωνίας. Ο Τσίπρας δίνει συγχαρητήρια στον Ζάεφ διότι αυτός πήρε το οκευ και από βουλευτές της αντιπολίτευσης των Σκοπιανών. Ατάκα βγαίνει ο συγκυβερνήτης Καμμένος και λέει: «Δωροδοκήθηκαν οι Σκοπιανοί βουλευτές της αντιπολίτευσης». Ο άλλος συγκυβερνήτης, δηλαδή, ο Τσίπρας συνεχάρη τη σικέ επιτυχία του Σκοπιανού πρωθυπουργού, κέρδισε ψηφοφορία με λάδωμα βουλευτών. 
Όχι άλλη επιθεώρηση με Θανάση Βέγγο και Στάθη Ψάλτη, μέχρι να πραγματοποιηθεί η εθνικώς συμφέρουσα ''Συμφωνία των Πρεσπών'' που από τον Φεβρουάριο του 2019 ωφελεί την Ελλάδα και δεν το έχουμε πάρει πρέφα. 
Διαβαστε ακομα: