ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 
Είναι αντεθνική και αντιπατριωτική στάση να θέλουν κάποιοι Έλληνες την ήττα του Ερντογάν στις προσεχείς εκλογές. Ας μου επιτραπεί να αδιαφορώ αν το αποτέλεσμα στις κάλπες είναι ευνοϊκό ή όχι για τον Τούρκο. Για την Τουρκία, για τον λαό της, για το μέλλον της στην Ευρώπη. Όλα αυτά τα κωλομπαρίστικα.

Κατ΄ αρχήν δείχνει εθνικό κομπλεξιμό η ικανοποίηση από Έλληνες, πολιτικούς ή δημοσιογράφους, επειδή ο πασάς δεν είχε πάει καλά στις εκλογές του 2019. Γιατί, δηλαδή, να μας ενδιαφέρει! Γιατί να μας επηρεάζει ένα ένα κάλπικο αποτέλεσμα, όταν με ή χωρίς Ερντογάν η Τουρκία είναι ίδια, σταθερά η ίδια, σταθερά από την επανάσταση του 1821.

Το πάω πιο βαθειά. Η ικανοποίηση για τις εκλογές στις Τουρκία βγάζει την πικρή αλήθεια. Δεν έχουμε εθνική πολιτική. Οι κατά καιρούς κυβερνήτες μας, κι όλοι οι θεωρούμενοι μεγάλοι, Ελ. Βενιζέλος και Παπανδρέου, Γεώργιος και Ανδρέας, και Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν κατάφεραν να προσθέσουν εθνικισμό, δηλαδή αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, σ΄ αυτό που λέγεται ''εξωτερική πολιτική''.

Να κάνει ο πρωθυπουργός υποχωρήσεις και συμβιβασμούς στη διεθνή σκακιέρα, όλα μέσα είναι. Λέμε το άλλο. Η δημόσια ζωή, ο δημόσιος λόγος των κομμάτων και των ΜΜΕ δεν έχει μπολιαστεί ένα πνεύμα τέτοιο που να μας σέβονται οι ξένοι. Να μας υπολογίζουν, τουλάχιστον στα κυβικά μας. Έχασε ο Ερντογάν, που γεννήθηκε το 1954, σα σήμερα 26 Φεβρουαρίου; Στις κάλτσες μου. Κέρδισε ο Ερντογάν; Ξανά μανά στις κάλτσες μου.
Διαβαστε ακομα:

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ Ο ''ΑΠΙΑΣΤΟΣ''... ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙΑΣ ΛΗΣΤΗΣ