ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 
Ανακοινώθηκε η μέρα των εκλογών και θέλουμε δεν θέλουμε θα την υποστούμε. Την λεγόμενη προεκλογική περίοδο. Λες και στην Ελλάδα υπάρχει περίοδος... μη προεκλογική στην πραγματικότητα. Γνωστό από την εποχή που τέλειωσε η χούντα. Όλο το έτος, και κάθε έτος είναι προεκλογικό. Παράδειγμα ο Τσίπρας. Από πότε ζητάει να στηθούν οι κάλπες; Για να χάσει, βέβαια. Δεν έχει κάποια άλλη δουλειά να κάνει. Και μετά τις προσεχείς εκλογές θα ζητάει εκλογές. Τελείωσε το πρωτάθλημα και να προχωρήσουμε στα play - off.
Μιλάμε σοβαρά. Και τι λέμε; Τι να πούμε! Πριν τις εκλογές τι άλλο παρά ανοησίες ό,τι και να πεις. Αυτό ο Μητσοτάκης, το άλλο οπ Τσίπρας και πάει λέγοντας. Στο ίδιο κόλπο και οι άλλοι. Ο καθένας λέει το... προεκλογικό του. Τι να κάνει και ο Μητσοτάκης. Παρουσιάζει τα πράγματα μαύρα, έτσι και δεν βγει ο ίδιος. 
Τσίπρας, Ανδρουλάκης και Βαρουφάκης είναι το τρίο καμπαλέρο. Αυτό λέει ο Μητσοτάκης. Μετά τις εκλογές αν θα συνεργαστούν οι τρεις τους αυτό θα είναι τερατογένεση. Ο πρωθυπουργός λες και είναι ηττοπαθής. Όχι, βέβαια. Αμολάει ένα παραμύθι για να τρομάξει κόσμο. Τι σας περιμένει έτσι και δεν εκλεγώ.
Παραμύθι, βέβαια. Ο Μητσοτάκης θα κερδίσει τις εκλογές. Στην πραγματικότητα δεν θα κερδίσει ο Μητσοτάκης, θα χάσει πάλι ο Τσίπρας. Στην τσέπη έχει την πρωτιά.ο Μητσοτάκης. Στόχος νίκη με περισσότερα γκολ. Γι' αυτό λέει για τους... τρεις μάγους χωρίς δώρα.
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ... , ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ