ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΦΤΑΙΕΙ Η... ΤΣΟΥΛΑ

 
Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε κτυπήσει με πυραύλους την Συρία και σκοπό να προκαλέσει την Ρωσία, προκειμένου να κάνει αντιπερισπασμό στην... πορνοστάρ και τις αποκαλύψεις της. Το λένε στα σοβαρά και σοβαροί άνθρωποι. Ότι ο προηγούμενος πρόεδρος των ΗΠΑ στην προσπάθεια να στείλει στο περιθώριο το σε βάρος του ροζ σκάνδαλο, σκέφτηκε να προκαλέσει σαματά μπαίνοντας χοντρά στο πολεμικό παιχνίδι στη Συρία.
Τίποτα δεν αποκλείεται, αν θέλουμε να μιλάμε και εμείς σοβαρά. Ο βαψομαλιάς είχε βρεθεί στη πιο στριμόκωλη κατάσταση  σαν πλανητάρχης μ' αυτήν την ιστορία με την αξιοπρεπή τσούλα Stormy Daniels. Ακόμα και  σήμερα δεν έχει καθαρίσει με την κυρία. Πέρα απ’ όλες τις άλλες σεξουαλικές αταξίες του, ο Τραμπ έχει τραβήγματα και μ΄ αυτήν την η Στόρμυ Ντάνιελς, που ισχυρίστηκε ότι είχε συστηματικές επαφές κρεβατικού τύπου με τον πρώην πρέζιτεντ ενώ αυτός ήταν παντρεμένος με την Μελάνια.
Τίποτα δεν αποκλείεται. Το ξαναλέμε. Γιατί όχι να αποφάσισε έναν πόλεμο ο Τραμπ για πολύ προσωπικούς λόγους. Δεν παραγνωρίζουμε, όμως, κάτι πολύ πιο σημαντικό. Η Αμερική θα πεθάνει, θα σταματήσει να είναι η πρώτη δύναμη στον πλανήτη αν δεν κάνει πόλεμο. Πολέμους. Η καταστροφή η οικονομική για την πλανηταρχία είναι να σταματήσουν τα πολεμικά της εργοστάσια να παράγουν όπλα. Να μην κερδίζει δολάρια από την πώληση όπλων, στρατιωτικών αεροπλάνων, πλοίων, τανκ και δεν συμμαζεύεται. 

Και με ανέραστο πρόεδρο οι ΗΠΑ πάντα θα βρίσκουν αιτίες να εμπλέκονται σε στρατιωτικές επιχειρήσεις. Με σκοπό να τρομοκρατούν κράτη κι έτσι να τα υποχρεώνονται να κάνουν παραγγελίες, να αγοράζουν όπλα από την χώρα της ελευθερίας. Έχει και το άγαλμα!

Διαβαστε ακομα:

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ