ΑΓΡΙΕΨΕ Η... ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ

 
Καμιά σχέση η κυριά Πόπη Τσαπανίδου σήμερα με την... ίδια προ μηνός, προ ολίγων εβδομάδων. Τι συμβαίνει και... άλλαξε το κορίτσι; Ε, πως! Εκπροσωπεί το κόμμα, που περισσότερο από άλλα παρλάρει για την αλλαγή. Μη μένει, λοιπόν, η ίδια, Άλλαξε κι αυτή. Και συνεχίζει να... αλλάζει. Κι αν είναι συνεπής δεν θα σταματήσει τις... αλλαγές.
Έτσι που λες. Η εκπρόσωπος του κόμματος δίνει τις εξετάσεις της. Σ' αυτούς που εισηγήθηκαν και την έκαναν εκπρόσωπο του κόμματος. Και μετανόησαν για την πρόταση τους. Την ήθελαν μαχητική, να λειτουργεί opinion maker, για να μιλάμε τη γλώσσα της επικοινωνίας. Αμερικάνικα να μιλάμε, όχι αγγλικά. 
Απέτυχε η 56χρονη κυρία Πόπη Τσαπανίδου. Συμβαίνει. Δεν φταίει εκείνη. Φταίνε αυτοί που είχαν την ιδέα να την εκμεταλλευτούν κομματικά. Και έκαναν συμφωνία μαζί της. Αυτά δίνουμε, δηλαδή θα σε κάνουμε βουλευτίνα, αυτά περιμένουμε. Για να κάνουμε ταμείο με την Πόπη Τσαπανίδου το κόμμα δεν τσίμπησε το κάτιτις παραπάνω. Αυτό, όμως, δεν καταγράφεται στα μείον της. Στη δουλειά αυτή μετράς, δεν μετράς. Προσθέτεις, δεν προσθέτεις.
Και βλέπεις σήμερα την εκπρόσωπο να έχει αγριέψει. Να θέλει να κλέψει την παράσταση. Να κερδίσει πόντους. Να δικαιώσει την επιλογή της. Είπαμε, όμως. Στη δουλειά αυτή, την  απόλυτα απατεωνίστικη και μπλοφαδόρικη, κάνεις ή δεν κάνεις. Η γκέλα του Σύριζα είναι ότι επέλεξε Πόπη κι όχι Αντώναρο. Τον άλλοτε κομματικό εκπρόσωπο της ΝΔ.
Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ; ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η... ΕΛΠΙΔΑ...