ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

 
Έχει σκάσει μύτη και το ΠΑΣΟΚ. Δεν το συζητάμε, ότι στόχος του είναι ο Σύριζα. Ανόητο, λοιπόν, από την ΝΔ να σχολιάζουν, να ειρωνεύονται, να κατηγορούν τον Ανδρουλάκη, ότι ενδιαφέρεται μονάχα να καταπιεί τον Σύριζα.
Πεθαμένο ήταν το ΠΑΣΟΚ και το πρώτο ήταν να δείξει πως δεν τελείωσε. Και αφού έδειξε πως κρατιέται ακόμα στα πόδια του, επόμενο είναι να ρίξει όλη τη δύναμη πυρός κατά του Σύριζα. Να πάρει τη θέση που  του έκλεψε ο Σύριζας. Είχε πασοκοποιηθεί ο Σύριζας με τις μεταγραφές από το κόμμα του Ανδρέα, και τώρα είναι η φάση συριζοποίησης του ΠΑΣΟΚ χωρίς καμιά μετακίνηση από τοι κόμμα του Τσίπρα.
Το παιχνίδι στο γήπεδο της πολιτικής γίνεται από δυο αντιπάλους. Ο τρίτος είναι σε απόσταση, σε άκρη. Ο Σύριζας πήρε τη θέση του ΠΑΣΟΚ. Δεν έγινε κάτι άλλο. Σήκωσε μούρη το σύριζα, όταν άρχισε την κατηφόρα με κατεβασμένο χειρόφρενο το πασόκ. Σήμερα το ΠΑΣΟΚ επανακάμπτει και συμβαίνει αυτό συνέβη όχι διότι είναι σε λάνοδο, αλλά επειδή πήρε την κάτω βόλτα ο Σύριζα.
Και για να σηκωθεί κι άλλο το ΠΑΣΟΚ δεν έχει άλλη επιλογή. Θα τα βάζει με τον Μητσοτάκη. Για την ώρα στόχος του Ανδρουλάκη είναι να κοντύνει περισσότερο τον Σύριζα, να πάρει μπόι το ΠΑΣΟΚ και να γίνει αυτό αξιόπιστος αντίπαλος του  Μητσοτάκη.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ