ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΩΝΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ

 
Καμιά έκπληξη με τη στάση των συριζαίων μετά την κατραπακιά στις εκλογές. Έχουν συμπεριφορά μεγάλου κόμματος. Δεν είναι εύκολο να προσγειωθούν στην πραγματικότητα. Είναι κόμμα του  κατεστημένου, έχουν ανοίξει νταραβέρια και άκρες που δεν ομολογούνται. Επί της ουσίας: Πως να σε δει και να σε μετρήσει ο άλλος όταν έχεις πάρει την κάτω βόλτα. Το 2015 ήσουνα κυβέρνηση, το 2019 έγινες αντιπολίτευση με 31.5, σήμερα έπεσες κι άλλο, στο 20 κι αύριο θα πας ακόμα πιο κάτω. Και δεν θα 'σαι δεύτερος, αλλά τρίτος.
Το 2019, για να μη ξεχνιόμαστε, από το ίδιο βράδυ των εκλογών ο Τσίπρας ξεκίνησε... αντιπολίτευση! Το απίθανο. Πολεμικά ανακοινωθέντα πριν ακόμα βγουν τα τελικά αποτελέσματα!!! Λες και η εκλεγμένη κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε ήδη δώσει δείγματα γραφής για ένα τουλάχιστον εξάμηνο. Που οφείλεται αυτή η... όρεξη του επιτελείου του Τσίπρα;
Δεν το είχαν χωνέψει ότι έχασαν. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Οι άνθρωποι είχαν σαλτάρει όχι απλά γιατί έχασαν στις εκλογές, όσο διότι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τα υπουργεία. Τα σέα και τα μέα. Χωρίς να γνωρίζουν εάν και πότε θα επιστρέψουν στα μεγαλεία, τις ξάπλες στις λιμουζίνες και τις παραγγελιές στο κρατικό προσωπικό.
Και το χαστούκι του 2023 είναι ακόμα ζεστό. Όσο κρυώνει τόσο πολύ πονάει. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ... ΕΣΩΡΟΥΧΑ