ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ

 
Η Χρυσή Αυγή έχει πεθάνει κομματικά. Κι  όμως! Τις ρίχνουν ακόμα κατάρες. Ποιοι;  Πολιτικοί και δημοσιογράφοι, συγκεκριμένα όσοι έχουν άμεση ευθύνη για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα (την ξεχάσαμε κιόλας;). Στους δύσκολους καιρούς αφού έκαναν το κορόιδο, δεν στάθηκαν στο ύψος του λειτουργήματος τους, πουλάνε... δημοκρατικές ευαισθησίες εναντίον ενός πρώην κοινοβουλευτικού κόμματος κάτω από τοι χώμα..

Αυτό δεν είναι δημοκρατία, είναι φασισμός. Δημοκρατία είναι να σέβεσαι την ψήφο του καθενός. Όχι να βρίζεις αυτόν που δεν ψηφίζει σύμφωνα με τα γούστα σου. Ή να κάνεις να νοιώθει ένοχος εκείνος που ψήφισε αυτό και το άλλο κόμμα.

Η Δημοκρατία έχει ανάγκη τη δημοσιογραφία, όχι το σπατουλάρισμα στο κόμμα που αγνοεί την ιδεολογία του, το πρόγραμμα του. Όταν, λοιπόν, κύριε παρουσιαστή, εσύ που παριστάνεις και τον δημοσιογράφο, δεν βάζεις στη θέση του αυτούς που άλλα λένε, άλλα εννοούν κι άλλα κάνουν, είσαι ο θλιβερός τίποτας να καταδικάζεις τούτοι και  το άλλο στην εκλογική διαδικασία, προκειμένου να κερδίσει πόντους το προσωπικό σου... δημοκρατικό προφίλ.

Οι εκλογές γίνονται, έγιναν, πρώτα απ' όλα και πάνω απ' όλα, για να βγει μια κυβέρνηση και μια αντιπολίτευση. Όχι να εκλεγεί το άλφα κόμμα, να μην εκλεγεί το βήτα, να ανέβει ή να κατέβει κάποιο άλλο και να... σωθεί η Ελλάδα. Φρικιαστικό να παρακολουθεί κανείς τα κανάλια αφού έκλεισαν οι κάλπες και να δέχεται τον εμετό: Όλοι οι κουστουμάτοι, όλοι οι γκραν συστημικοί, αφού έκαναν τα στραβά μάτια όταν η Ελλάδα οδηγείτο προς τα μνημόνια και ευλογούσαν τη μνημονιοκρατία, τελικά ασχολούνται με την.. άκρα δεξιά. Με την... Χρυσή Αυγή, ένα κόμμα που έτσι ή αλλοιώς, όπως ένα σωρό άλλα, είχε ημερομηνία λήξεως Και βρίσκεται στο νεκροταφείο.. 
Τέλειωσε το πρωτάθλημα, η διαιτησία έκανε όργια, οι χούλιγκαν των μεγάλων ομάδων για μια φορά ακόμα διέσυραν αστυνομία και κανονισμούς, η κυβέρνηση έγινε πάλι ρεντίκολο, οι φυλλάδες πουλάνε σανό με τα ηρωικά πρωτοσέλιδα, οι ΠΑΕ σκυλοβρίζονται, και τα ΜΜΕ κάνουν πόλεμο γιατί πήρε πρωτάθλημα αυτή η ΠΑΕ, γιατί το έχασαν άλλες ΠΑΕ.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ''ΕΖΗΣΕ'' ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ