ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 
Μας έχουν τρελάνει με το... μήνυμα. Ζητάνε από  τον κόσμο να ψηφίσει ή να καταψηφίσει για να στείλουν το απαραίτητο... μήνυμα. Γίνονται οι εκλογές και οι απατεώνες των κομμάτων δεν αισθάνονται χαμένοι. Όχι, δεν ηττήθηκαν. Αλλά; Πήραν το... μήνυμα. 
Φοβερά πράγματα. Δεν ψηφίζουμε! Αλλά; Στέλνουμε... μήνυμα. Τι πάει να πει αυτό; Πάει να πει ότι το κόμμα δεν είναι ένα μαγαζί που κυκλοφορεί και ζητάει πελατεία. Αλλά; Είναι κάτι σα εκκλησία, σαν ομάδα ποδοσφαιρική με παρουσία διαχρονική και ακλόνητη, ανεπηρέαστη από κάθε βρωμιά και λαμογιά. Κλέφτες και απατεώνες να ξεπεταχθούν σε μια ομάδα ή στο παπαδαριό δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να σταματήσει ο κόσμος να πιστεύει ή να μην είναι είναι οπαδός.
 
Δουλεύουν τον κόσμο όταν σαλιαρίζουν οτιδήποτε περί... μηνύματος. Δεν θα ψηφίσω κανέναν Μητσοτάκη διότι δεν μασάω από... μηνύματα. Μη ξεχνάμε, μάλλον είναι ξεχασμένο και αξίζει να το θυμηθούνε, το ''μήνυμα Μητσοτάκη'', χάρη στο οποίο κέρδισε τις εκλογές του 2019 και του 2023:

- Δεν θα απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος.
- Δεν θα μειωθεί καμιά σύνταξη.
- Θα μειωθούν οι φόροι .
- Θα γίνουν προσλήψεις στο δημόσιο.
- Ο ΕΝΦΙΑ θα μειωθεί.

- Θα βρω τα 5 εκ. που απαιτούνται για νέα αλεξίσφαιρα γιλέκα της αστυνομίας και σ' ένα χρόνο θα έχουμε νέα περιπολικά.
Γιατί να ψηφίσω Μητσοτάκη εγώ που θέλω απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Πως αλλοιώς να στείλω το σχετικό ''μήνυμα'' μου ή αντι- μήνυμα στον Μητσοτάκη; 
Διαβαστε ακομα: