ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ;

 
Με τον Τσίπρα ασχολούνται όλοι οι κουτσομπόληδες, κι αν δεν τους λες τέτοιους, δεν αγνοείς ότι η διάθεση τους είναι κουτσομπολίστική- σε καμιά περίπτωση πολιτική. Το ζήτημα, λοιπόν, δεν είναι τι αποφάσισε ο Τσίπρας, ο οποίος βέβαια ενδιαφέρεται μόνο για την πάρτη του, αλλά τι θα απογίνει ο Σύριζα. Αυτό έχει ενδιαφέρον, κάθε άλλο παρά κουτσομπολίστικο.
Τι να κάτσει να κάνει στον Σύριζα ο Τσίπρας. Να είναι μπροστινός σ' ένα κόμμα που κατρακυλάει; Μικρός είναι ακόμα ο Αλέξης μας, έχει χρόνια μπροστά του, γιατί να παραμένει αρχηγός και να καίγεται. Να τρώει τη μια κατραπακιά μετά την άλλη στ' αυτιά.
Άσε τον Τσίπρα, πιθανόν να χαθεί σαν τον Λεβέντη της Ένωσης Κεντρώων και τον σύντροφο Παναγιώτη Καμμένο των Ανέλ. Πιθανόν κι όχι και να τον δούμε να κάνει μεταγραφή σε κάτι άλλο φρέσκο, κάποιο καινούργιο κομματικό αχταρμά. Το ερώτημα είναι με τον Σύριζα, που χωρίς Τσίπρα μοιάζει με σακαράκα χωρίς τιμονιέρη και φρένα στην κατηφόρα. Γιατί. Δεν υπάρχει στην Κουμουνδούρου άλλος με γαμπριάτικο κουστούμι χωρίς γραβάτα. Κάποιος μπάνικος και μπαλκονάτος να μας πει τις αλήθειες του εν λόγω ''αριστερού'' κόμματος.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ!