Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

 
Δεν παίζει σήμερα. Κι αν ακούγονται ακόμα κάποιες σκόρπιες κατηγορίες στην κυβέρνηση για τις φωτιές- θεσμός του καλοκαιριού, αυτές ας τις χαρακτηρίσουμε μια γραφικότητα της κομματικής Ελλάδος. Μέχρι χθες ήταν must, κάτι απαραίτητο η αντιπολίτευση να τα χώνει στην κυβέρνηση. Ποια άλλη μεγαλύτερη απόδειξη ότι έχουμε αντιπολίτευση, έχουμε και κυβέρνηση.
Δεν είναι οι μαλάκες αυτοί στα κόμματα. Να σκάνε οι φωτιές κι  αυτοί να το περνάνε στο ντούκου. Να χάσουν την ευκαιρία. Τις φωτιές, το πρώτο θέμα των ημερών. Η αντιπολίτευση, λοιπόν, έκανε ό,τι ακριβώς κάνει η κάθε αντιπολίτευση, και με την ίδια κασέτα.

-Η κυβέρνηση είναι ανίκανη.
-Έλλειψη συντονισμού.
-Ολιγωρία στην επιχείρηση κατάσβεσης.

Για μια φορά ακόμα η αλήθεια να μην φανεί. Για μια φορά ακόμα κυβέρνηση και αντιπολίτευση, κάνουν το παιχνίδι τους. Για πάρτη τους. Όπως σε κάθε θέμα. Βρίζονται στα τυφλά. Υπερασπίζουν τους εαυτούς τους στα τυφλά. Και οι μεν και οι δε έχουν άγρια μεσάνυχτα. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Και η αλήθεια είναι πως είτε μ’ αυτό το κόμμα στην αντιπολίτευση είτε με το άλλο στην κυβέρνηση, αυτό το κράτος έχουμε. Αυτή είναι η αλήθεια, και δεν μας κάνουν καλύτερη τη ζωή η αντιπολίτευση της... κυβέρνησης στον Σύριζα, και η αντιπολίτευση του Σύριζα στην ΝΔ.

Διαβαστε ακομα:

DON'T CRY FOR ME, ARGENTINA