Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ... ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 
Μη ξεχνιόμαστε. Κάποια πραγματάκια αξίζει να τα θυμόμαστε. Όχι τίποτα άλλο, αλλά να δοξάζουμε τη δύναμη της πίστης στο Θεό, και ό,τι άλλο βρίσκεται στον ουρανό.
Η Τουρκία συλλαμβάνει δυο Έλληνες αξιωματικούς του στρατού. Ο τότε αρμόδιος υπουργός άμυνας Πάνος Καμμένος ζητάει την παρέμβαση του Χριστού, προκειμένου να απελευθερωθούν οι δυο στρατιωτικοί. ''Δεν μπερδεύομαι εγώ… '' ξεκαθάρισε επιτόπου ο Υιός. Ίσως είχε τους λόγους του, ίσως κάτι τέτοια εύκολα θέματα αφήνει να τα λύσει η μάνα του. Δεν ξέρεις.
 
Τέλος πάντων, ο Καμμένος δεν είναι κανένα κορόιδο, πήρε πρέφα τη δουλειά κι αμέσως την έκανε γυριστή. Κόβει μαχαίρι τις προσευχές στον Χριστό και πλακώνει τα παρακάλια στην Παναγία, η οποία πράγματι ανέλαβε δράση. Πλησίασε με το καλό τον Ερτογάν: ''Πασά μου, πολυχρονεμένε, δώσε τόπο στην οργή, έχεις κι εσύ παιδιά, με καταλαβαίνεις… , οι γονείς των δυο που φυλάκωσες έχουν χάσει τον ύπνο τους… Δείξε μεγαλοθυμία… ''
 
- Δεν ξέρω ελληνικά, κυρά μου, τι θα πει μεγαλοθυμία, αλλά θα σου κάνω το χατήρι… '' είπε ο Τούρκος άνθρωπος στην Παναγία.
Αυτό έγινε. Ο σουλτάνος έκανε το ρουσφέτι στην Παναγία και έληξε η ιστορία της της ομηρίας των δυο Ελλήνων αξιωματικών.

Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ....