Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ...

 
Ένα από αμέτρητα ερπετά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο την έπεσε στον εφοπλιστή και υποψήφιο αρχηγό του Σύριζα Στέφανο Κασσελάκη. Έγραψε:«Να ζήσει η Κρήτη με τον Ψηλορείτη! Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια».
Δεν κώλωσε ο Στέφανος και απάντησε: «Να ζήσει λοιπόν η Κρήτη, και όλα τα παλικάρια -αγόρια και κορίτσια- που έχουν το σθένος να ζουν την αλήθεια τους, να μην ντρέπονται να είναι ο εαυτός τους. Και να είναι υπερήφανοι γι’ αυτό το οποίο είναι».
Βεβαίως είμαι με τον Κασελλάκη, αυτός να κερδίσει την παρτίδα στον Σύριζα. Ο έχων ''ανθρώπινη'' ατζέντα, όχι ''gay'' ατζέντα, όπως ο ίδιος δήλωσε. 
Σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές στο Σύριζα, το αποκρουστικό είναι πως ο προεκλογικός ''αγώνας'' δεν διαφέρει απ' εκείνον στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τους Σπαρτιάτες και όποιο άλλο κόμμα. Παλαιοκομματικά πράματα. Είμαστε ακόμα στην εποχή του Κωνσταντάρα που φασκέλωνε στην ταινία. 
Όσο για τον Κασσελάκη έχει ρεύμα και στο φινάλε δεν τρέχει τίποτα αν δεν υπερψηφιστεί. Αρκεί ότι ήρθε και θα μείνει...,έστω δεύτερος, σύμφωνα με τα γκάλοπ ή και τρίτος.
Διαβαστε ακομα:

ΑΡΧΗΓΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΛΕΞΟΥΝ