ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΕΠΑΘΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ...

 
Δεν του άρεσε η καρέκλα. Όχι, ακριβώς, Το παιδί είχε τις... υποψίες του. Δηλαδή; Όχι πως θα πάθαινε κάτι κακό εκείνη τη στιγμή. Μήπως, όμως, κάτσει στην καρέκλα κι όταν πάει με το καλό σπιτάκι του να τον πιάσει καμιά περίεργη φαγούρα. Μήπως οι επιστήμονες του Πούτιν τον ψεκάσουν. Κι αρχίσει να χάνει τα μαλλιά του. Οι παλμοί του να πέφτουν, να πέφτουν, μέχρι που σβήσει  το μηχάνημα.
Αδιανόητα στην πιο τρελή φαντασία σήμερα είναι όσα πιθανόν να στείλουν κάποιον οι μυστικές, των μυστικών υπηρεσιών οι πιο μυστικές ομάδες τρόμου και φόνου. Ο γνωρίζων δεν ξεκλειδώνει ο ίδιος την πόρτα στο σπίτι του. Δεν κοιτάει στον καθρέπτη. Τα κάθε τι ίσως είναι ψεκασμένο με ουσία που σκοτώνει ή  αργοσκοτώνει.
Με περισσότερους από εκατό εκπαιδευμένους στην προσωπική του ασφάλεια πήγε στη Ρωσία να μιλήσει με τον τσάρο ο Βορειοκοράτης Κιμ Γιονγκ Ουν. Δεν του  άρεσε η καρέκλα, του έφεραν άλλη, εντελώς ίδια, στα μέτρα του κώλου  του, αλλά πάλι αυτός δεν έκατσε αν προηγουμένως δεν την ελέγξουν οι δικοί του.
Φοβερά πράγματα. Τα μαθαίνουν οι σεναριογράφοι του Χόλυγουντ και αισθάνονται... καθυστερημένοι. Τελικά, το παιδί έκατσε απέναντι στον Πούτιν,  αφού την ''έψαξαν'' για μια ώρα(!) την καρέκλα με γάντια στα χέρια κάτι βορειοκορεατάκια της προσωπικής ασφάλειας του Μπόμπου. 
Διαβαστε ακομα:

Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ 2007 ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ