ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ... ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

 
Ο Τσίπρας δεν έχει καμιά σχέση με τον Κασσελάκη  Έγκυρο. Και γιατί να έχει; Ο πρώην έχει ξεγράψει την Ιστορία του με το πρώην κόμμα του. Δεν είναι βλάκας να θέλει να ξαναγυρίσει. Αν το κάνει, τότε είναι που θα αυτοκτονήσει κομματικά. Ο Τσίπρας δεν θεωρεί τελειωμένο τον εαυτό του, θα επανέλθει - αν θα επανέλθει- με άλλο κόμμα. Και όχι... αριστερό! Αυτό που θεωρεί τελειωμένο ο Τσίπρας είναι το κόμμα του... Κασσσελάκη. Τον Σύριζα. 
Ο Νίκος Παππάς, το δεξί χέρι του Τσίπρα, ο άνθρωπος του παρασκηνίου στον κυβερνητικό κι όχι Σύριζα, δήλωσε την υποστήριξη του στον... Κασσελάκη. Τι να πει στον Παππά ο Κασσελάκης, ο οποίος θέλει να φτιάξει ένα κόμμα από την αρχή. Σα να παραλάβει παρθένο κόμμα. Κλασικό και παραδοσιακό κομματόσκυλο ο Παππάς, τον έχει ανάγκη ο Κασσελάκης, αλλά δεν θα του δείξει εμπιστοσύνη, Μετά την Δευτέρα και σιγά -σιγά ο Κασσελάκης θα τον κάνει πέρα τον πιο στενό συνεργάτη του Τσίπρα.
Ο Κασσελάκης είναι έξυπνος και καθαρό μυαλό. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο που τον ενδιαφέρει είναι να ντύσει και να στολίσει τον Σύριζα με κοστούμι και αξεσουάρ σύγχρονου κόμματος. Ο ορισμός του παλαιοκομματικού είναι ο Νίκος Παππάς, Ο οποίος θα προσπαθήσει να διασωθεί μόνο αν τον πάρει από κοντά το νέο αφεντικό.  
Διαβαστε ακομα:

ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ