ΜΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

 
Αναρωτιούνται οι άσχετοι πως και γιατί ο άγνωστος και άσχετος , ο μακράν του κόμματος Κασσελλάκης Στέφανος τους πήρε τα σώβρακα στο Σύριζα. Κομματικοί άνθρωποι με αγώνες και ένσημα στους δρόμους έκαναν υπόκλιση σ΄ ένα ξένο, σε κάτοικο των ΗΠΑ , τον οποίον δεν ήξεραν, δεν τον είχαν συναντήσει ποτέ.
Από μια άποψη είναι γελοίο, εντελώς γελοίο, πολιτικοί και κομματικοί με προσωπική ιστορία, να σκύβουν, να σκύβουν βαθειά και να γελάνε μαζί από ευτυχία, διότι εμφανίστηκε από το πουθενά ένας τύπος με τον σύζυγο του και τη σκυλίτσα τους.. Η κατάντια.
Το αφήνουμε αυτό. Το ότι πρώην υπουργοί και περιφερειάρχες εμφανίζονται χαζοχαρούμενοι και απολύτως ηλίθιοι διότι κάποιο αόρατο κέντρο έστειλε τον Μάγο με τα δώρα να φτάσει μέχρι την φτωχιή καλύβα του Σύριζα.
Το ερωτηματικό είναι γιατί κέρδισε ο Κασσελάκης. Γιατί;
Δεν κέρδισε κανένας Κασσελάκης. Το καινούργιο κέρδισε. Το νέο και άγνωστο που κουβαλούσε ο σέξυ και γυμνασμένος Στέφανος. Αυτό είναι. Κι αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Ο κόσμος αγκαλιάζει το καινούργιο περιοδικό, την καινούργια εκπομπή, το καινούργιο ρούχο, το όποιο φάρμακο, το  όποιο καινούργιο. Κι αν αποδειχθεί απάτη και νούλα  το καινούργιο, ο κόσμος του δίνει μια και το στέλνει απ' εκεί που ήλθε. Αδύναμη και ολιγόκιλη αντίπαλος η κυρία Αχτσιόγλου, όμως και ο όποιος με πολλά κυβικά θα έχανε από τον... φρέσκο και καινούργιο ''Αμερικάνο''   
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΣΚ ΤΙ ΛΕΝΕ;