ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ... ΠΟΛΙΤΙΚΑ

 
Χαρακτηρίζω σκάνδαλο την ευκολία με την οποία την πέφτουν σε κάποιον διότι αυτός δήθεν ενεργεί πεζοδρομιακά, αλανιάρικα. Συγκεκριμένα. Επώνυμος, όχι τίποτα από το μπούγιο του σωρού και της ανωνυμίας είχε γράψει ''Μ' αρέσει το γκομενάκι... '' αναφερόμενος στην κυρία Έφη Αχτσιόγλου. Επιτόπου εισέπραξε απαξιωτικά σχόλια ο πρώην βουλευτής, και πρώην σύντροφος, κομματικός, όχι ερωτικός, της πρώην υπουργού εργασίας.
 
Γιατί επιτέθηκαν στον άνθρωπο; Επειδή έκανε μια και γαμώ την πολιτική προσέγγιση στην δικηγόρο από τα Γιαννιτσά, υψηλού στελέχους του Σύριζα. Ο ίδιος είναι συνεπής στις πολιτικές του απόψεις παρ' ό,τι κάθε χρόνο αλλάζει κόμμα. Η ασυνεπής είναι η Ευτυχία, κυκλοφορεί ως Έφη, η οποία ναι μεν παραμένει στο ίδιο κόμμα, αλλά ως υπουργός πειθαρχούσε στις ντιρεκτίβες των δανειστών.
 
Μας δουλεύει όποιος αντιμετωπίζει politically correct το κάθε στέλεχος του Σύριζα, όχι μόνο την κυρία Αχτσιόγλου. Τι κόλπο είναι αυτό! Να παραμένει κάποιος σε κόμμα, το οποίο συχνά αλλάζει θέσεις, και για να τις κωλομπαρέψει, αλλάζει ταμπέλα. Χθες Συνασπισμός, σήμερα Σύριζα, αύριο Προοδευτική Συμμαχία, μεθαύριο δεν ξέρω πως αλλοιώς.
 
''Εγώ είμαι εντελώς πολίτικαλι κοκορέτς... '' έγραψε ο τύπος και προς την Αχτσιόγλου '' Μουτς, μωρό μου!''. Τι λέω εγώ; Την είπε ''γκομενάκι'' διότι με τον τρόπο του, με το συγκεκριμένο σεξιστικό σχόλιο στο twitter, κάνει... αντιπολίτευση. Σε επίπεδο πολιτικό, κομματικό, ιδεολογικό κλπ κλπ. Άλλο ότι βλέπει την κυρία ως ελκυστική γυναίκα κι όχι ως αξιόπιστη πολιτικό
Διαβαστε ακομα:

ΟΡΜΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ Η ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ