Ο ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΣΥΡΙΖΑ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...

 
Κι όμως το τσίρκο μεντράνο, όπως χαρακτήρισε τον Σύριζα, επί Τσίπρα, πρώην βουλευτίνα του  κόμματος, ήταν επόμενο να αρχίζει να δίνει τις παραστάσεις του, με την εμφάνιση Κασσελάκη και Τάυλερ... Άγιος ο Κασσελάκης! Τέτοιο ξεβράκωμα ουδείς άλλος ήταν ικανός να πετύχει. Μόνο ο ντελικάτος Στέφανος. Η ΝΔ, για παράδειγμα ή το ΠΑΣΟΚ και όποιο άλλο κόμμα δεν θα κατάφερναν αυτό που πέτυχε ο Κασσελάκης. Να πάρει τα σώβρακα των συριζαίων. Να τους ξεγυμνώσει. Να τους ξεσκεπάσει.  
Μιλάμε πολύ σοβαρά. Πάρα πολύ σοβαρά. Στον Σύριζα είχαν μαζευτεί όχι απλά άτομα που δεν είχαν σχέση μεταξύ τους, που δεν ήθελαν να έχουν σχέση. Στην πραγματικότητα οι συριζαίοι είναι γραφικοί. Και δεν σταμάτησαν ποτέ, δεν ήθελαν να λειτουργήσουν κανονικά σαν πολιτικοί κι όταν έγιναν κυβέρνηση. Ε, όλο αυτό το περίεργο συνονθύλευμα το πήρε στα χέρια του, τα μαγικά χέρια του ο... σύντροφος Κασσελάκης και το έβγαλε στην πλατεία. Να ποιοι είναι! Να, αυτοί είναι!
Αχταρμάς ο Σύριζα. Φως φανάρι χάρη στον νιόπαντρο Κασσελάκη. Πρώην υπουργοί και λοιποί άλλοι πρώην, περιθωριακοί, άτομα γεννημένα να ζουν στο περιθώριο, και δικαίωμα τους στο φινάλε, με χόμπυ να διαφωνούν μεταξύ τους, σα γνήσιοι τυχοδιώκτες υποχρεώθηκαν να υποκρίνονται ότι συμπορεύονται ως κόμμα, γιατί; Και να πιάσουν ποσοστά τέτοια που τους έκαναν κυβέρνηση. Οι αστείοι. Οι  γελοίοι. Οι γραφικοί. Επειδή χρεοκόπησαν σε κάποια φάση τα δυο μεγάλα ''εθνικά'' κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, και ο κλήρος έπεσε σ' αυτούς.
Μεγάλε Κασσελάκη! Ήρθες από το Αμέρικα και τράβηξες την κουρτίνα. Την αυλαία και ξεκίνησε το έργο. 
Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ