ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ...

 
Άσχημη φάτσα ο 54χρονος κύριος Χρήστος Σπίρτζης, μεγαλοστέλεχος του Σύριζα. Μόνο για ζεν -πρεμιέ δεν κάνει ο άνθρωπος, αλλά δεν μιλήσουμε θεατρικά και κινηματογραφικά με αφορμή την απίθανη πρόταση του να συνεργαστούν Σύριζα και ΠΑΣΟΚ. Μη ξεχνιόμαστε. Από τις φουρνιές πολιτικών, πρώτης και δεύτερης γραμμής που έκαναν μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ στον Σύριζα ήταν και ο Σπίρτζης.
Βρωμάει η δουλειά στο κόμμα, μας έχει πάρει την κατηφόρα, καιρός να του δίνουμε.. Έτσι σκέφτηκαν οι πασόκοι και σε μια νύχτα έγινα συριζαίοι. Άλλαξαν; Όχι, βέβαια! Ο Σύριζα άλλαξε... Το ΠΑΣΟΚ όσο ήταν να αλλάξει., δηλαδή να δεξιοφέρνει, το έκανε και με το παραπάνω. Ο Σύριζα είδε μπροστά του άδειο γήπεδο και κατάλαβαν οι πονηροί αριστεροί πως για να σκοράρουν κυβερνητικά χρειαζόταν να ακολουθήσουν το δρόμο της αλλαγής του ΠΑΣΟΚ. Να την κάνουν γυριστή.
Είδε ο Σπίρτζης ότι  βρώμισε το πράμα και στον Σύριζα και λέει να ενωθούμε με το ΠΑΣΟΚ, το αδελφό κόμμα του αειμνήστου Ανδρέα. Είναι τόσοι πολλοί οι πρώην πασόκοι στον  Σύριζα, αλλά όλοι αυτοί δεν τολμάνε να κατέβουν ως κόμμα. Θέλουν ταμπέλα. Και επειδή έχουν μείνει και από ταμπέλα, ελπίζουν στην ανάσταση νεκρών αν το παίξουν τρελοκομπανία. 
Διαβαστε ακομα:

ΠΙΣΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ