ΠΟΙΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑ

 
Να μιλήσουμε σοβαρά. Τι ακριβώς συμβαίνει στο κόμμα της αντιπολίτευσης, στον Σύριζα. Κάποιοι από την απ' έξω έκαναν την πλάκα τους και εξέλεξαν πρόεδρο τον... Κασσελάκη στο αστείο και απόλυτα τυχοδιωκτικό κόμμα και τον εν λόγω Στέφανο κάποιοι από μέσα τον έχουν πάρει στα σοβαρά και προκαλούν ζητηματάκια σχετικά με την... ενότητα.
Αυτή είναι όλη η ιστορία. Κανένας Κασσελάκης δεν φταίει σε τίποτα. Ο Κασσελάκης τους μυρίζει και τους βρωμάει, αλλά ο λεβέντης είναι εκλεγμένος. Άσχετο ότι έκαναν την πλάκα τους όσοι τον ψήφισαν για πρόεδρο. Με τι κριτήρια; Δεν τον ήξεραν. 
Και βλέπεις στελέχη, πρώην υπουργούς, και λένε στα σοβαρά γελοία πράγματα σε βάρος του Κασσελάκη. Του άσχετου. Όχι απλά ανώριμου και πρωτάρη. Το παιδί δεν ξέρει που βρίσκεται και με ποιους έχει να κάνει.    Πήρες χαμπάρι ποιο είναι το πρόβλημα του Σύριζα, ενός κόμματος γραφικών; Ότι με δημοκρατικές διαδικασίες εξελέγη άτομο που δεν τον θέλει η πλειοψηφία. Τέτοιο της πλάκας κόμμα είναι αυτό που μας κυβέρνησε 4,5  μνημονιακά χρόνια 
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ