ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΑ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

 
Ένα ακόμα show για να γιορτάσουμε την 17 Νοέμβρη βιώνουμε, και το χορτάσαμε χάρη στην αναρχία και την μπατσία. Σ' αυτούς, τελικά, όπως εξελίχτηκε το έργο, ανήκει η ημέρα. Η 25η Δεκεμβρίου είναι του Χριστού, η 28η Οκτωβρίου και η 25η Μαρτίου του έθνους. Η 21η Απριλίου των επίορκων αξιωματικών. Την 17 Νοεμβρίου την κατακύρωσαν για πάρτη τους κουκουλοφόροι και ματατζήδες. 
 
Φοιτητές κλείστηκαν στο Πολυτεχνείο με πολιτική σκέψη και συνθήματα ενάντια σ' ό,τι αντιπροσωπεύουν κομματικά αυτοί που κάθε χρόνο γιορτάζουν την επέτειο της ''στρατιωτικής'' επέμβασης για να καταστείλει την εξέγερση στο Μετσόβειο. Αλήθεια, πόσοι πολιτικοί, σήμερα τιμητές του ''Πολυτεχνείου'', θα έκαναν αντίσταση στη χούντα, εντός και εκτός πολυτεχνείου;
 
Η 17 Νοεμβρίου παραπέμπει και στην τρομοκρατική συμμορία ''17 Ν'' που έδρασε 17 συν δέκα χρόνια. Και μόνον ότι κάποιοι, βαρειά βαρεμένοι από την ιδεολογική τους... ευθύνη να δράσουν ως αληθινοί κομουνιστές, όχι όπως τα αμειβόμενα κομματόσκυλα της συμβατικής αριστεράς, επέλεξαν να βαπτίσουν την οργάνωση τους «17 Νοέμβρη», ακυρώνει τον τραλαλά και χουχου και χαχα τρόπο που γιορτάζεται ο ξεσηκωμός του Πολυτεχνείου.

Εμείς, λέγανε, οι τρομοκράτες φθάσαμε στα άκρα, διαπράτξαμε δολοφονίες, εμείς εκπροσωπούμε το «Πολυτεχνείο», όχι το σύστημα που κάθε χρόνο το μετατρέπει σε μία πλαστική γιορτή, ποπ κορν, πίτα σουβλάκι και ευκαιρία να μην κάνουμε μάθημα στο σχολείο τα παιδιά.

Διαβαστε ακομα:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΑΡΑΦΗΔΕΣ