ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 
Γιατί καταλήγει στην αμερικάνικη πρεσβεία κάθε χρόνο η Πορεία την ημέρα του Πολυτεχνείου; Επειδή οι ΗΠΑ θεωρείται πως έδωσαν το οκέυ να γίνει η χούντα στην Ελλάδα, και πράγματι έτσι είναι. Οι ΗΠΑ στην πραγματικότητα έχουν την ολοκληρωτική ευθύνη και για τη δικτατορία και για όλα όσα ακολούθησαν στη συνέχεια σε βάρος της Κύπρου. 
Ο Τσίπρας, ο γνωστός πρώην πρωθυπουργός. όχι κάποιος άλλος, είχε τεθεί επικεφαλής στο μπλοκ του Σύριζα στην πορεία του Πολυτεχνείου. Μιλάμε για την απόλυτη κοροϊδία. Να παρουσιάζεται ως... αντιαμερικανός ο πρώην πρωθυπουργός ο οποίος περισσότερο από κάθε άλλον πολιτικό έγλυψε την Αμερική στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ. Του μακράν πιο γελοίου Αμερικάνου προέδρου.
Με την παρουσία του στην πορεία ο Τσίπρας κοροϊδεύει τον εαυτό του και το κόμμα του. Αυτό λίγο μας ενδιαφέρει. Κυρίως ο Τσίπρας κοροϊδεύει τον κόσμο. Αυτό μας ενδιαφέρει. 
Γιατί, όμως, ο Τσίπρας δεν κωλώνει να κοροϊδέψει τόσο χοντρά τον κόσμο. Ως πρωθυπουργός να δικαιώνει πολιτικά τις ΗΠΑ από τη μια και από την άλλη να... διαμαρτύρεται για την επέμβαση της πλανηταρχίας στην Ελλάδα. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Κοροϊδεύει τον κόσμο ο Τσίπρας διότι ο κόσμος κοροϊδεύεται. Ακόμα και από τον Τσίπρα. 
Διαβαστε ακομα:

ΥΜΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΦΤΥΣΑΝ