ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ 1,27% ΤΟΥ... ΛΑΟΥ

 
Κάποιος δεν γεννήθηκε εγκληματίας, αλλά κάποια στιγμή πιάνει στο χέρι πιστόλι και σκοτώνει. Ο δράστης θαρρεί πώς για πάρτη του εαυτού του, της οικογένειας του, αλλά και της κοινωνίας, εκτελεί έναν κακοποιό. Το ακατανόητο είναι να σκοτώνει κανείς στο όνομα μιας ιδεολογίας. Θρησκείας. Κόμματος. Ομάδας ποδοσφαιρικής. Η 17 Νοέμβρη αφαιρούσε ζωές στο όνομα του λαού. Τους είπαν αναρχικούς, ακροαριστερούς, αντιεξουσιαστές, αντικαθεστωτικούς, επαναστάτες, τρομοκράτες. Πρόκειται για γραφικά άτομα. Και κατά βάσιν φασίστες, αν μιλάμε πολιτικά.

Βεβαίως τους πήραν στα σοβαρά τους πιστολάδες της 17 Νοέμβρη. Δεν έπαιζαν συμβατικά στο πολιτικό σκηνικό. Σκοτώστρες ήταν. Ο αγιογράφος Σάββας Ξηρός, ο «ψηλός» της οργάνωσης, ο μεσαίος αδελφός από τους τρεις Ξηρούς, γιος ιερέα, στο λιμάνι του Πειραιά βίωσε «το άγγιγμα του θανάτου», το συναίσθημα του Ιάπωνα καμικάζε τη στιγμή πριν θυσιαστεί. Παρά την εμπειρία του ο Ξηρός έκανε το λάθος κι έσκασε στα χέρια του ο μηχανισμός της ωρολογιακής βόμβας. Τον τσακώσανε και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε το ξεδόντιασμα της 17 Νοέμβρη.

Ο κύριος Σάββας Ξηρός (φώτο) έλαβε μέρος σε 9 ανθρωποκτονίες, 16 απόπειρες, 56 εκρήξεις, 9 ληστείες. Και τι πέτυχαν οι Ξηροί κι όλοι οι πράγματι ιδεολόγοι της 17 Νοέμβρη, πολιτικά ταγμένοι πιο αριστερά του ΚΚΕ; Μια τρύπα στο νερό. Ο λαός, στο όνομα του οποίου για 27 χρόνια δρούσε εγκληματικά η 17Ν, δεν πήρε χαμπάρι. Δεν μάσησε. Συνέχισε να ψηφίζει συντηρητικά. Σταθερά. Όλες οι εκλεγμένες κυβερνήσεις από τον λαό, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Σύριζα, ακολουθούν κατά γράμμα ό,τι λέει η Ευρώπη. Η καπιταλιστική Ευρώπη. Η αντικομουνιστική Ευρώπη.

Παρά απ’ αυτό. Πέρα από την τρύπα στο νερό. Οι Ξηροί, Κουφοντίνας και σία δεν σκότωναν με προσωπικά κριτήρια, αλλά με… λαϊκά. Με ποιο δικαίωμα; Καθαροαίματος φασισμός είναι να απαιτεί κάποιος, μάλιστα με όπλα, να επιβάλλει την προσωπική του πολιτική όταν η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του έχει γυρισμένη την πλάτη.

Η ένοπλη βία της 17Ν είχε σκοπό ένα. Μόνο ένα. Να ξεσηκωθεί ο κόσμος. Ο κόσμος, όμως, ψηφίζει Παπανδρέου ή Καραμανλή, Σαμαρά ή Τσίπρα και Μητσοτάκη, δηλαδή μια από τα ίδια. Αν κατέβαινε στις εκλογές η 17Ν δεν θα έπαιρνε περισσότερο από 1,27%.
Κανείς δεν είναι υπέρ της βίας. Τίποτα, όμως, δεν γίνεται χωρίς βία. Παπατζηλήκι είναι να σκοτώνει κανείς στο όνομα του λαού. Χωρίς να ρωτάει τον… λαό.
Διαβαστε ακομα:

ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ, ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ