ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ... ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ

 
Σο κείμενο της επιγραφής (φώτο) διαβάζεις πως είναι αμετανόητοι οι δολοφόνοι του Αλέξη Γρηγορόπουλο είναι αμετανόητοι δολοφόνοι. Ψέματα. Μόνο με ψέματα και κανονικά παραμύθια της Χαλιμάς δικαιολογούν τον χουλιγκανισμό τους.
Κατ’ αρχήν ο φονιάς ήτανε ένας, δεν ισχύει ο πληθυντικός. Οι μαγκίτες, όμως, κουκουλοφόροι έχουν πρόγραμμα κάθε χρόνο κάνουν ανά κατά διά την Αθήνα με τους τραμπουκισμούς τους, και στο πρόσωπο του ΕΝΟΣ μπάτσου που σκότωσε τον Γρηγορόπουλο, βλέπουν όλη την αστυνομία. Όλοι είναι μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι.
Στην Ελλάδα η χούντα δεν πήρε απολυτήριο. Έχουμε ακόμα στρατιωτική δικτατορία. Να, γιατί αυτοί όσοι αποκαλούνται αναρχικούς, αντιεξουσιαστές κ.α. συνεχίζουν να διαμαρτύρονται με το ντεμοντέ τρόπο τους κάθε χρόνο, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου. Οι αμετανόητοι, λοιπόν, είναι οι χούλιγκαν. Εδώ και 15 χρόνια εκμεταλλεύονται την ηλιθιότητα απερισκεψία του μπάτσου, στο όνομα Κορκονέας, να αντιδράσει πυροβολώντας τον ανήλικο Γρηγορόπουλο. Δεν είναι αμετανόητοι οι αστυνομικοί, ούτε ο ένας δολοφόνος Κορκονέας, ο οποίος δεν είχε ξανασκοτώσει, ούτε και ξανασκότωσε.
Η ημέρα είναι του… Γρηγορόπουλου. Όπως κάθε χρόνο 6 Δεκεμβρίου. Και κοντά στους χούλιγκαν δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και κάτι περίεργοι, όπως στο πρόφατο παρελθόν ο Βαρουφάκης, με καμιά πινακίδα στα χέρια ή κάτι  άλλο... επετειακό. Μια κάποια … συμβολική διαμαρτυρία ενάντια στους… αμετανόητους μπάτσους. Ερωτηματικό πως θα ξηγηθεί ο Κασσελάκης. 
Διαβαστε ακομα:

Η ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ