ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ

 
Φαντάσου τη σκηνή και θα είσαι μέσα. Περί ποιου θέματος η κουβέντα; Μια πέτρα, μεγάλου σχήματος, από τα υψηλά του βουνού, την έχει πάρει η κατηφόρα... Και πέφτει, δεν σταματάει να πέφτει, να κατρακυλάει, και όσο πλησιάζει στους πρόποδες, χάνει βάρος, γίνεται μικρότερη... Είναι τόσο άγρια η κατεβασιά της πέτρας που κτυπιέται εδώ κι εκεί και κομμάτια της σκορπίζονται...
Ο Στέφανος Κασσελάκης του πρώην Σύριζα μοιάζει με το μεγάλο λίθο που στα τυφλά τον έχει πάρει η κάτω βόλτα από τα υψηλά στα χαμηλά. Αυτό δεν είναι αστείο. Η πλάκα είναι να μιλάει η... πέτρα. Το απόλυτο ανέκδοτο! 
Γκρεμοτσακίζεται η φουκαριάρα πέτρα στο βουνό και στην καθοδική της πορεία τα βάζει με την κυβέρνηση, γιατί κάνει τούτο και το άλλο. Γιατί ο Μητσοτάκης αποφασίζει να κάνει ανασχηματισμό ή δεν κάνει οτιδήποτε άλλο.
Έχουν τη χάρη τους οι λεγόμενοι αριστεροί. Και ο πρώην σύριζα και οι νυν που έφυγαν, οι της Νέας Αριστεράς, Όπως λέμε Νέος Πανιώνιος. Η ΠΑΕ χρεοκόπησε και συνέχισε στο πρωτάθλημα με άλλη ονομασία, Νέος Πανιώνιος.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ... ΔΑΝΕΙΚΑ