ΣΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΝΗΣΙ

 
Γιατί τα βάζουν με τον Κασσελάκη. Λέω για τους κομματικούς και τους εξωκομματικούς του πρώην Σύριζα. Όσοι κάνουν αυτό το σπορ, δηλαδή έτσι ή αλλοιώς διαμαρτύρονται για τον εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος, στην παργματικότητα τον αναγνωρίζουν. Κι όχι μόνο. Αυτοκαταργούνται και οι ίδιοι. 
Τι είναι ο Κασσελάκης; Ένα αθώο παιδί που αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική. Δηλαδή; Να κάνει την πλάκα του. Επειδή είναι σπόρστμαν. Χομπύστας. Και επέλεξε το πιο εύκολο κόμμα. Καμιά δυσκολία να πάρει το θρόνο του Σύριζα. Τόσο άδειο μύδι είναι ο πρώην Σύριζα που ένας περαστικός έγινε αρχηγός. Αυτό έγινε ο Κασσελάκης. Κάπταιν.
Και τον αντιμετωπίζουν ως καπετάνιο. Ως αρχηγό. Σ' ένα κόμμα υποτίθεται αριστερό, αρχών, αξιών και ό,τι άλλο χαρακτηρίζει ένα κόμμα ιδεολογίας και κοινωνικών αγώνων. Που σημαίνει ότι το αληθινά αριστερό κόμμα δεν κουμαντάρεται από ποιμενάρχη. Από κάποιον αρχηγό αγέλης.
Επιτέλους, τα προβατάκια του Σύριζα τι άλλο περιμένουν για να αντιληφθούν ότι ο βοσκός κάνει την πλάκα του; Τους κάλεσε να πάνε στις... Σπέτσες. Ποτέ και κανείς δεν πήγε στο εν λόγω νησί για να συνεδριάσει, να συσκεφθεί, να ανταλλάξει απόψεις και σκέψεις.
Σοκαρίστηκαν οι βουλευτές του πρώην Σύριζα με το νέο κόλπο Κασσελάκη. Τους καλεί να πάνε όλοι στις... Σπέτσες για να βρουν το χαμένο θησαυρό. Τι, δεν θα πάνε; Αυτό θέλει ο Στέφανος. Την πλάκα του κάνει το παιδί.
Διαβαστε ακομα:

ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ, ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ...