ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΑΝ

 

Δεν έγινε σεισμός 17 ρίχτερ και γι' αυτό η Ελλάδα βρέθηκε στα βράχια, που λένε οι κουλτουριάρηδες. Ούτε ξεπατωθήκαμε οικονομικά επειδή υποχρεωθήκαμε να βγούμε στην Ευρώπη. Ούτε η φουκαριάρα Ελλάδα άπλωσε το χέρι με το ζητιανόξυλο στους Ευρωπαίους επειδή μας πλάκωσαν οι εκρήξεις και άγνωστα ηφαίστεια που ξύπνησαν μετά από 77 αιώνες. Να ξέρουμε τι λέμε. Η εθνική καταστροφή που τη λουστήκαμε από το 2010 οφείλεται στις κυβερνήσεις. Κι ήταν απόφαση της Ιστορίας. Με στοιχεία ακλόνητα και αναμφισβήτητα ο κάθε πρωθυπουργός από το 1974 κι έπειτα παρέδινε το δημόσιο ταμείο πιο χρεωμένο απ' όσο το παραλάμβανε.

Στις κάλτσες όλοι οι πρωθυπουργοί, οι νικητές των εκλογών. Ουδείς πήρε νταηλήκι την εξουσία, όλοι ήταν εκλεγμένοι, δημοκρατικά με τη βούληση του λαού. Μην το λησμονούμε αυτό. Δεν φταίει ο λαός, όμως. Όχι, βέβαια. Όποιος ρίξει ευθύνη και στον λαό είναι αντιλαϊκός τύπος. Φταίνε οι πολιτικοί, μόνο αυτοί.

Ο λαός της Βόρειας Ελλάδος έκανε το καθήκον του μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών, και γαμώ τις διαδηλώσεις. Δεν πιάνεται ότι το 2019 ψήφισε 32% τον Τσίπρα, με ποσοστό όσο στην άλλη Ελλάδα.

Λέγαμε για το πως κρεμάστηκε από την αγχόνη των μνημονίων η Ελλάδα. Είδατε κανέναν πρωθυπουργό να πληρώσει για τη ζημιά που έκανε; Όλοι οι εν ζωή είναι παρόντες στη Βουλή μέχρι σήμερα, με εξαίρεση τον Σημίτη, αυτή την ποντικομαμή των 88 χρόνων. Κανένας δεν πλήρωσε τη νύφη, Και όπως ο Τσίπρας έκανε το κορόιδο, έτσι και για πάρτη του ξηγήθηκε και ο Μητσοτάκης. Τον ψόφιο κοριό,

Ο καθαρός δεν φοβάται να τιμωρήσει τον φταίχτη. Είναι και το άλλο. Δεν στριμώχνει τον ένοχο ο πρωθυπουργός διότι δεν θέλει να τα χαλάσει με τους ισχυρούς έξω. Πήρες πρέφα;

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ξέσκισαν. Τίναξαν τη μπάνκα στον αέρα. Γιατί δεν τους έστησε στον τοίχο ο σύριζας; Γιατί το 'ριξε μονάχα στο μιλητό και δεν μίλησαν οι κρεμάλες με χορδές πιάνου σε λαιμούς, που λέει ο λόγος; Μα, ο Τσίπρας δεν είχε σκοπό να κινηθεί αληθινά ως κάθαρση. Έπαιξε το έργο κωλομπαρίστικα και την έβγαλε στο μπλα μπλα, ότι εμείς είμαστε... άλλοι, ενώ στην πράξη αποδείχθηκε μια από τα ίδια.

Μη λέμε πολλά. Τουμπεκής και ο Μητσοτάκης. Άφησε να ξεχαστούν τα σκάνδαλα επί Τσίπρα.

Διαβαστε ακομα:

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ