ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΤΩΧΑ... ΚΟΜΜΑΤΑ

 
Το δημόσιο χρήμα δεν το πλησιάζεις. Κανενός πρωθυπουργού, ακόμα κι αν έχει εκλεγεί με 90%, δεν είναι δικό του το δημόσιο χρήμα. Δεν είναι ανεύθυνος ο πρωθυπουργός να σκορπίσει έτσι κι αλλοιώς τα πακέτα, έστω κι αν δεν βάλει κάτι στη τσέπη του. Το έγκλημα διαπράττεται όταν τα λεφτά από τη φορολογία δεν ξοδεύονται σωστά. 
Από το πουθενά κάποιος δίνει χρήματα από το δημόσιο σ' άλλον, που δεν τα δικαιούται. Που δεν τα αξίζει. Ρωτάω. Ποιος είναι ο απατεώνας από τους δυο. Αυτός που δίνει τα λεφτά, μάλιστα όταν δεν είναι δικά του ή εκείνος που τα αποδέχεται. Μήπως απατεώνες είναι και οι δυο! Οπότε το ερώτημα διαφοροποιείται: Ποιος από τους δυο είναι περισσότερο λουμπίνα.
Αποφασίστηκε παραμονές των εκλογών του 2019 να επιχορηγηθούν τα κόμματα πέρα από την ετήσια τακτική οικονομική ενίσχυση, με βάση τη δύναμη τους στην κάλπη. Το ΕΚΤΑΚΤΟ κονδύλι δεν αφορά μόνο τα κόμματα που έχουν παρουσία στη Βουλή, αλλά και ανύπαρκτα επί της ουσίας εξωκοινοβουλευτικά παραμάγαζα. 
Το απόλυτο σκάνδαλο. Ο ορισμός της κοινωνικής πρόκλησης. Για ποιο λόγο θα μοιραστεί κρατικό χρήμα, δηλαδή από την τσέπη του μαλάκα του φορολογούμενου; Εδώ είμαστε.
Ανακαλύφτηκε η αιτία τούτης της ΕΚΤΑΚΤΗΣ αρπαχτής. Για να κάνουν υπαρκτά και ανύπαρκτα κόμματα ''διερευνητικούς σκοπούς''. Κι αν δεν... κάνουν αυτές τις αέρα πατέρα έρευνες, ρωτάω πάλι ο μαλάκας, θα μου επιστρέψουν τα λεφτά οι πρώην βουλευτές, οι πρώην αρχηγοί κομμάτων μιας χρήσεως;

Μη ξεχνάς ότι μια ψήφος, σε κάποιες περιπτώσεις, μετράει για... δυο. Μια ψήφος χάνει ο αντίπαλος, συν μια ψήφος που παίρνει ο άλλος, μας κάνουν δυο στη διαφορά.

Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΠΕΡΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ