ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ Ο... ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

 
Σύμφωνοι, καμιά αντίρρηση, δεν το συζητάμε καν, πράγματι ο Κασσελάκης είναι περαστικός. Ανέλαβε το παιδί να κάνει μια βρωμοδουλειά, να ηγηθεί σ' ένα κόμμα την εποχή της απόλυτης κατηφόρας του. Επί Τσίπρα, για να μη ξεχνιόμαστε, ξεκίνησε η επαναφορά του Σύριζα στα κυβικά του. Κανένας δεν μπορούσε να σώσει το καράβι, το ακυβέρνητο, χτυπημένο στα κατάρτια του και με τις μηχανές διαλυμένες. 
Ο Κασσελάκης δεν πείθει. Δεν έχει φάτσα κομματικού. Ούτε τους συριζαίους, βουλευτές και στελέχη. Τι φταίει το παιδί; Το πρόβλημα δεν είναι ο 36χρονος Στέφανος Κασσελάκης. Στο φινάλε τι μας ενδιαφέρει με ποιες σκέψεις αποφάσισε και από το πουθενά να πάρει το πόστο του Τσίπρα. Δεν είναι εκεί το ζήτημα. Το προσωπικό ζήτημα. Σημασία έχει ότι δε πάει η δουλειά. Ότι ο Σύριζα κατρακυλάει και όλοι  μα όλοι θα ρίξουν την ευθύνη στον... Κασσελάκη. 
Ωραίο κόλπο κι αυτό. Φταίει ο Κασσελάκης. Και άντε μετά, χωρίς Κασσελάκη, να συνεχίσουμε τον αγώνα για την αλλαγή. Κοροϊδεύουν τον κόσμο με μπροστινό τον Κασσελάκη. Ποιον κόσμο Τον εαυτό τους δουλεύουν άνθρωποι αριστεροί και αγωνιστές. Χρεοκοπημένοι πολιτικά και κομματικά, άνευ ευθυνών, θα τα ρίξουν στον άσχετο, στον τουρίστα Κασσελάκη. Ντροπή. Περιμένουν οι άχρηστοι να βγάλει το φίδι από την τρυπάρα ο... Κασσελάκης. Ντροπή.
Διαβαστε ακομα:

ΕΝΑΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ