ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

 
Κάποιοι, μη λερώσουμε το στόμα αν τους χαρακτηρίσουμε, χρόνια τώρα μας ζαλίζουν τον έρωτα με τις απαράδεκτες, λέει, συνθήκες διαβίωσης στις φυλακές της Ελλάδος. Δεν αποκλείεται να έχουν δίκαιο. Το περίεργο είναι ότι στην κομματική τους ατζέντα αυτό το θέμα είναι σχεδόν στην πρώτη γραμμή.
Το τελευταίο. Δύο αλλοδαποί από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, την είχαν στήσει στις 7.30 το πρωί έξω από το σπίτι δικηγόρου στην Πεντέλη. Του επιτέθηκαν, τον πυροβόλησαν, του άρπαξαν την τσάντα με 30.000 ευρώ.

Θυμήθηκα τις προάλλες τι μου είπε ένας γνωστός μου, αποτραβηγμένος μικροεπιχειρηματίας. Τους διάφορους Αλβανούς κι άλλους ξένους εγκληματίες, όσους έχουν μαζεμένους στη φυλακή, εγώ τους ταίζω. Σωστό. Με λεφτά των φορολογούμενων έχουν αυτές τις συνθήκες που έχουν στη φυλακή. Ήρθαν, δηλαδή, αυτοί οι κακοποιοί στην Ελλάδα, κάνουν ό,τι κάνουν, κι ο καυένας, έχει δεν έχει, είναι υποχρεωμένος να τους φροντίζει. Αυτό απαιτούν κάποιοι και δεν το έχουν τίποτα να διαμαρτύρονται επειδή οι ληστές, οι απαγωγείς, οι μπράβοι της νύχτας δεν έχουν στη φυλακή αυτά που... δικαιούνται. Ε, δεν πάμε να... στηθούμε, να το κάνουμε κι αυτό, λέω εγώ;

Οι φόροι φόροι, και στο λογαριασμό να υπολογίζουμε κι αυτούς τους κερατάδες να γαυγίζουν επειδή έχουν μειωμένη θέρμανση οι αλλοδαποί και ντόπιοι έμποροι ναρκωτικών, οι κάθε είδους συμμορίτες.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΒΡΟΧΗ