ΕΧΩ ΑΙΤΗΜΑ, ΘΑ ΠΕΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ...

 
Πάει ο άλλος στην ταράτσα ενός κτηρίου και απειλεί «Πέφτω στο κενό αν δεν ικανοποιήσει το κράτος το τάδε αίτημά μου». Το οποίο τάδε αίτημα είναι παράνομο. Τι κάνει ο πρωθυπουργός, αν είναι μπάμιας;  Τηλεφωνεί στον αρμόδιο μαλάκα: « Ικανοποιείστε το αίτημά του, προέχει η ανθρώπινη ζωή».

Το άλλο το τρελό. Πρώην υπουργός την κάνει γυριστή, αποδέχεται το παράνομο αίτημα του ληστή. Και μας λέει ότι ο ταράτσας κέρδισε. 

 

Όχι, κύριε.  Δεν το λες σωστά. Με άλλη ομάδα έπαιζε η ελληνική, όχι μόνη της. Δηλαδή; Αν έπαιζε μόνος του π.χ. ο Ολυμπιακός, χωρίς αντίπαλο, τότε θα ήταν σα να αυνανιζόταν. Μη λέμε μαλακίες, λοιπόν. Σύμφωνοι, κέρδισε, έχασε η ελληνική ομάδα, όμως συνέβη και το άλλο που διέφυγε του κυρίου φασόλια. Αν έχασε η ελληνική ομάδα, τότε κέρδισε η ξένη. Έτσι πάει. Αν κέρδισε η ελληνική ομάδα, τότε έχασε η ευρωπαϊκή. Δηλαδή; Δεν κέρδισε μόνο ο ταράτσας. Έχασε η κυβέρνηση. Έχασε η νομιμότητα.

 

Λέω και το άλλο. Μου είναι αδιάφορη η «νίκη» του έτσι που απειλούσε να πέσει από την ταράτσα. Ρωμανού. Με ενδιαφέρει και σημειώνω την ήττα της κυβέρνησης. Επειδή τυχαίνει μέχρι σήμερα να με κυβερνάει η εκλεγμένη κυβέρνηση, όχι η εκλεκτή επανάσταση.

Ποιος ο επόμενος με απειλές και... αιτήματα από ταράτσα, μπαλκόνι και καπνοδόχο; 

Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΒΡΟΧΗ