Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ!

 
Του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Κι όμως δεν ασχολούνται όλοι με τα κρίσιμα, τα πιο κρίσιμα, τα κρισιμότατα, όπως θέλετε πείτε τέλος πάντων, ζητήματα της επικαιρότητας κι όχι. Κάποιοι όλα αυτά τα έχουν γραμμένα. Δημοσκόπηση... στους τοίχους της Αθήνας έδωσε τα εξής αποτελέσματα. Οδός Ρήγα Φεραίου κοντά στο Πανεπιστήμιο. Στο πλάι ενός αγάλματος «Δεσποινάκι μου λείπεις πολύ». Στην άλλη πλευρά του ιδίου αγάλματος. «Βίκυ – Σταύρος σ' αγαπάω πολύ».

Στην... απολίτικη(;) αυτή συζήτηση παίρνουν μέρος και άλλοι, μουντζουρώνοντας το κάτασπρο άγαλμα. Άλλος για να στείλει μήνυμα στην «Ιωνικάρα» και άλλος «στον πατέρα του που του λείπει πολύ».

Οδός Μεθώνης. Αφίσα με τις φωτογραφίες τριών πολιτικών, αρχηγών κομμάτων. Και τρείς κουφάλες σε ένα δέντρο. Η απάντηση ήρθε από τον Πρωτόγονο σε τοίχο της Μασσαλίας «Ανάρχες κουφάλες»

Τα πράγματα σοβαρεύουν περισσότερο στην οδό Σταδίου. « Η δημοκρατία μας δείχνει τα δόντια της ας τα σπάσουμε». Και παρακάτω. «Η Αμυγδαλέζα έρχεται και για σας».

Η έκπληξη μας βρήκε στη γωνία Σόλωνος και Μασσαλίας. Ο φακός σε παγκόσμια αποκλειστικότητα κατέγραψε τους τοίχους της Νομικής σχεδόν ολοκάθαρους. Μουντζούρες, αφίσες είχαν εξαφανιστεί! Μοναδικό!!!

Διαβαστε ακομα:

ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΧΩΣ... ΜΥΣΤΗΡΙΟ