ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ

 
Για ενότητα μιλάνε στον Σύριζα. Ανέκδοτο. Ποια ενότητα και ποιος Σύριζας; Κάθε μέρα φεύγει από το κόμμα του Κασσελάκη κάποιος, γνωστός κι άγνωστος, και από την άλλη έχουν σταματήσει οι μεταγραφές, κάποιου γνωστού ή άγνωστου. Ποιος, αλήθεια, να κοπιάσει σε μαγαζί έτοιμο να κατεβάσει ρολά; Το παραμυθάκι της... ενότητας, όμως, παίζει κανονικά στο πικ απ. Να είμαστε ενωμένοι... Ποιοι; Όσοι παραμένουμε. Όσοι δεν την έχουμε κοπανήσει ακόμα.
Ο δε Κασσελάκης ο φουκαράς δεν κάνει τίποτα έξω απ' αυτό για το οποίο κλήθηκε. Να κάνει τον Σύριζα να μοιάζει με ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι εύκολο. Στο φινάλε τι φταίει ο Κασσελάκης, ο οποίος δεν έχει την κατανόηση των παλαιοαριστερών. Όπως λέμε ''παλαιοχριστιανών'' που ζούνε σε σπηλιές μέχρι σήμερα.
Έκανε πίσω ο Κασσελάκης, αλλά υποχώρησαν από τις... θέσεις τους και οι άλλοι κομματικοί για να μη φτάσουν στα άκρα. Και να εκτονωθεί το κλίμα. Ποιος, όμως, μιλάει για συμβιβασμό και μακριά το λάδι από τη φωτιά; Το κλίμα πολέμου μένει στην άκρη, το καλύπτει η... Ενότητα. Προχωράνε όσοι έχουν απομείνει με... ενότητα.
Διαβαστε ακομα: