ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ, ΨΗΦΙΣΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ GAY

 
του Ανειδίκευτου Συνεργάτη
Πέρασε από τη Βουλή κι έγινε νόμος του κράτους το κόλπο με τα ομόφυλα ζευγάρια. Ερώτηση,. Όσοι βουλευτές πήγαν πάσο θα μένουν ήσυχοι με τη συνείδηση τους, με τη νομμοποίηση του γάμου άνδρα με άνδρα και γυναίκας με γυναίκα;
Μέχρι τώρα ξέραμε μόνο την αυτοκριτική. Δηλαδή, τη δημόσια παραδοχή ενός λάθους από πολιτικό. Έταξε για παράδειγμα ένα ρουσφέτι, δεν το έκανε και έβγαινε και ζητούσε συγνώμη.
Οι ψηφοφόροι συγκινούνται από κάτι τέτοια, διότι σαν άνθρωποι μια ζωή έχουν μασήσει το παραμύθι ότι στην αμαρτία την εξομολογημένη αξίζει η μισή να 'ναι συγχωρεμένη
Θυμίζω τι είχε συμβεί όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος είχε ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης. Αυτό που διέπραξε ξεπερνά την αυτοκριτική. Αντί να ζητήσει συγχώρεση από τους ψηφοφόρους του, απευθύνθηκε στο θεό.

«Προσωπικά νιώθω σαν εξομολόγηση αυτά που λέω. Ψηφίσαμε ένα Σύμφωνο στη Βουλή. Ζήτησα να αφαιρεθούν τα δύο άρθρα και μάλιστα το ένα αφορούσε την υιοθεσία και αφαιρέθηκαν. Η μόνη διάταξη που ψηφίστηκε, με λυπεί. Ψηφίστηκε και από εμένα. Ο Θεός να με συγχωρέσει. Νιώθω μεγάλο το βάρος πάνω μου. Να προσεύχεστε στο Θεό να με συγχωρέσει».

Τα λόγια αυτά τα είπε στην ετήσια συνέλευση Φιλανθρωπικού Συλλόγου του Ιερού Ησυχαστηρίου Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στους Τσουκαλάδες Παραβόλας της Αιτωλοακαρνανίας, όπου είχε συγκεντρωθεί πλήθος ιερέων και μελών του Ησυχαστηρίου. Τα είπε, όμως φωναχτά, προφανώς για να τα ακούσουν οι πιστοί – ψηφοφόροι του και όχι μόνο ο Πανάγαθος, που σε τελική ανάλυση ακούει ακόμη και όταν μιλάμε με τον εαυτό μας.
Διαβαστε ακομα:

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ