ΤΗΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΟΛΓΑ

 
Τίποτα δεν ξέρεις. Πως και γιατί βρέθηκε μπόσικη να πάρει τη θέση του τιμονιέρη στον Σύριζα η κυρία Όλγα Γεροβασίλη (φώτο). Γιατρός η 63χρονη από την Άρτα, ακτινολόγος, όμως άγνωστο αν πήρε πρέφα γιατί οι συνωμότες την πρότειναν χωρίς να έχουν μια άλλη, μια δεύτερη και τρίτη σκέψη στο αριστερό κεφάλι τους. 
Ο αριστερός από τη στιγμή της ένταξης του στο κόμμα θέλει δεν θέλει την πέφτει στο παρασκήνιο. Σε δραστηριότητες μέσα στο σκοτάδι. Επόμενο. Ιδεολόγος είναι και κυκλοφορεί σε χώρα που ανήκει σε σφαίρα εκτός αριστεράς. Και για να δικαιωθεί, για να πετύχει πολιτικά, χρειάζεται να προσπαθήσει την ανατροπή. Να εναντιωθεί στο κατεστημένο. 
Επιστήμων στο παρασκήνιο εξελίσσεται ο αριστερός. Μια ζωή στο παρασκήνιο ο στρατευμένος. Περισσότερο παίζει κρυφά, παρά φανερά. 
Επέλεξαν κάποιοι - ποιοι εκτός από τους πρωταγωνιστές σύμφωνα με τα ρεπορτάζ - την κυρία Όλγα. Το ότι η μητέρα τριών παιδιών παίζει στα δάκτυλα τις αξονικές δεν είναι σίγουρο πως κατάλαβε όλη τη μηχανή. Αν, δηλαδή, είχαν πράγματι αποφασίσει να σπατσάρουν τον Κασσελάκη ή χρησιμοποιώντας την κυρία 'Όλγα να ισχυροποιήσουν τον νέο πρόεδρο.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΥΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ