ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ... ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

 
Η πιάτσα, δηλαδή οι πολύ σχετικοί και διαβασμένοι, συμφωνούν πως την πάτησε πάλι ο Τσίπρας. Χοντρή η γκάφα του πρώην πρωθυπουργού. Και πρώην αρχηγού του Σύριζα. Κινήθηκε να φάει τον Κασσελάκη, αλλά... έχασε. Ο Τσίπρας έχασε. Ο Τσίπρας που παρασκηνιακά προώθησε τον Κασσελάκη, όταν αποφάσισε να του  τραβήξει το χαλί, του έμεινε στο... χέρι - το χαλί.
Να το διατυπώσουμε αλλοιώς το έργο. Αν, τελικά, γινόντουσαν εσωκομματικές εκλογές θα τις κέρδιζε ο Κασσελάκης! Θα τις έχανε η... Ιφιγένεια, δηλαδή η Όλγα Γεροβασίλη.  η οποία μπήκε στο κόλπο διότι το κορίτσι παρασύρθηκε. Να κάνει παιχνίδι των ''άλλων'', όχι δικό της, ούτε του Σύριζα. 
Η δουλειά είναι πλέον κουλουβάχατα στο κόμμα. Δεν υπάρχει αρχή και τέλος. Και το ότι βγήκε ενισχυμένος ο Κασσελάκης δεν λέει τίποτα. Γιατί; Επειδή σαν όλα τα κόμματα και ο... αριστερός Σύριζα κάνει παιχνίδι αρχηγικό. Αυτά τα περί ιδεών και αρχών δεν τα λες ούτε για ανέκδοτο. Η βάση του κόμματος κατάλαβε πως αν γινόντουσαν εκλογές και τις έχανε ο ωραίος Στέφανος, την άλλη κιόλας μέρα είχαν διαλυθεί και στα χαρτιά. Θα διαλυθούν με τις ευρωεκλογές, αρχές Ιουνίου 2024, διότι θα χρεώσουν τη συντριβή στον... αρχηγό Κασσελάκη.
Διαβαστε ακομα:

ΚΚΕ-ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ-ΚΟΠΙΑΣ ΗΠΑ ΤΗΛΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ